máj 23, 2020
4 Views
0 0

A Deák téri kettős emberölés ügyében letartóztatást indítványoz a Fővárosi Főügyészség (videó)

Written by

A Deák téri kettős emberölés ügyében letartóztatást indítványoz a Fővárosi Főügyészség (videó)

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság rendelje el annak a három férfinak a letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint részt vettek a Deák téri verekedésben, amelyben egyikük két személyt halálra késelt.  

A megalapozott gyanú szerint 2020. május 22-én, hajnali fél négy körül a V. kerület, Deák Ferenc téren két, fiatalokból álló társaság összeverekedett. Egy tizennyolc éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgott, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi támogatólag volt jelen. A két megszúrt fiatal a helyszínen életét vesztette.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság perceken belül azonosította és elfogta a három férfit, akik közül a kést használót több emberen elkövetett emberölés bűntette, két társát csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként és előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatására.

A Fővárosi Főügyészség – a terheltek eljárásbeli jelenlétének, a bizonytás zavartalanságának biztosítása és a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében – indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatására. A kényszerintézkedés tárgyában a nyomozási bíró várhatóan a holnapi napon dönt.

A Rendőrség videót is tartalmazó közleménye itt érhető el.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
pestisracok
banner

Leave a Comment