máj 23, 2020
6 Views
0 0

Videosorozatot indított a KÉSZ

Written by

A KÉSZ vezetősége azt tapasztalja, hogy a kialakult járványhelyzetben szükség van arra, hogy bátorító, lélekemelő, távlatot adó gondolatokat halljunk hiteles személyektől. Rengeteg videó érhető el az interneten, sokféle műsor nézhető a televízióban, mely bemutatja, hogyan élünk a karanténban. Tájékozódhatunk aktuális hírekről, információkat szerezhetünk a koronavírus-járvány alakulásáról.

Kezdeményezésével a KÉSZ szeretné Isten felé fordítani a figyelmet, továbbá megmutatni a keresztény ember hitének és Istenbe vetett bizalmának alapjait. Megállásra és magunkba tekintésre kényszerített bennünket a pandémia, azonban a hit fényében szemlélve az eseményeket tovább építkezhetünk, és bizakodva tekinthetünk előre.

A sorozat első részében Kocsis Fülöp hajdúdorogi érsek-metropolita kisfilmje látható, melyet hamarosan további üzenetek követnek (többek között) Majnek Antal munkácsi püspöktől, Csókay András idegsebésztől, Süveges Gergő műsorvezetőtől, Balog Zoltán lelkésztől és Borbás Zoltán kancellártól.

A Hitből pajzsot részei a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is elérhető.

Forrás és fotó: keesz.hu

Magyar Kurír

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
magyarkurir · News
banner

Leave a Comment