máj 23, 2020
0 View
0 0

Budafok: Filkor Attila is hosszabbított – hivatalos

Written by

Szerződést hosszabbított a következő idényben a labdarúgó NB I-ben szereplő Budafok Filkor Attilával is – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kovács Dávid csapatkapitány már aláírta új szerződését, most pedig újabb négy játékos kötelezte el magát továbbra is a klub mellett: Filkor Attila, Póser Dániel, Danijel Romic és Vaszicsku Gergő is új megállapodást írt alá.

„Szükségünk van azokra a játékosokra, akik ismerik a BMTE értékeit és maguk is ezeket képviselik. Akik nem ijednek meg senkitől, tudatosan dolgoznak és küzdenek a céljaikért. Akik a feljutást jelentő csodát végrehajtották” – fogalmazott Oláh Lóránt sportigazgató a klub honlapjának.

„Nagyon jó érzés a BMTE-család tagjának lenni. Akkor éreztem át igazán, mit jelent a budafoki közösség, amikor a részese lettem. Hatalmas dolognak tartom, hogy a következő idényt az NB I-ben kezdhetjük, különösen azután, hogy az előző két évben a bennmaradásért harcoltunk. Tavaly nyáron érezni lehetett, hogy valami megváltozott. Amikor elkezdődött a szezon, egymás után jöttek a győzelmek, amely még jobban összekovácsolta az egyébként is egységes csapatot” – mondta Filkor Attila a budafokimte.hu-nak.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
nemzetisport
banner

Leave a Comment