máj 23, 2020
5 Views
0 0

Újabb fejlemény a Deák téri késelés ügyében

Written by

Mint arról az Infostart beszámolt, két, egymástól független baráti társaság 10 tagja, 16-23 év közötti férfiak verekedtek össze az Erzsébet téren. Az egyik résztvevő kést rántott és több szúrással megsebesítette. A rendőrök 3.40-kor kapták a riasztást, három percen belül a helyszínre értek, ahonnan már több verekedő elfutott. A helyszínen két úttesten fekvő embert találtak, egy 16 éves és egy 21 éves fiatal férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 18 éves férfit, akit a Nyugati téren fogtak el, és a késelés helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták a bűncselekmény elkövetésének eszközét is.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói a 18 éves budapesti fiút több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – közölte a rendőrség a police.hu portálon.

A rendőrök a verekedéssel összefüggésben összesen 9 embert állítottak elő, közülük két 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Blikk úgy tudja, hogy a tömegverekedés összes résztvevőjének volt már dolga a hatósággal. A nyomozók, akik kockáról kockára elemzik a térfigyelő kamerák felvételeit, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe a tragédiában.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu
banner

Leave a Comment