máj 23, 2020
0 View
0 0

Újraindult a labdarúgó-bajnokság, itt az első eredmény

Written by

A meccs megrendezése különösebb, mint maga a mérkőzés.

A címvédő Ferencváros növelte előnyét a labdarúgó OTP Bank Liga tabelláján, mivel az első fordulóból (vagyis még tavaly augusztusról) elhalasztott és szombaton pótolt mérkőzésen 2-1-re legyőzte a Debrecent. A fővárosiak előnye így immár hat pont a második helyezett MOL Fehérvár FC előtt. A Ferencvárosnak van még egy elmaradt meccse: az Újpest FC elleni, idegenbeli rangadót szerdán pótolják.

Ezt megelőzően legutóbb március 14-én rendeztek mérkőzéseket a magyar élvonalban, amely azóta a koronavírus-járvány miatt szünetelt.

Az MTI beszámolója szerint igen komolyan vették azt, hogy csak zárt kapuk előtt lehet meccset játszani. A korlátozott létszámú újságírót már a Groupama Arénán kívül két helyen is megállították, és a létesítmény sajtó számára fenntartott részébe csak a testhőmérséklet ellenőrzését követően lehetett belépni.

A közönség helyett lelátó játékoskijáróval szemközti oldalának hosszanti részét szinte teljes egészében fényképes “drukkerek” foglalták el. A kezdés előtt elmaradt a szokásos bevonulás, és a csapatok sem üdvözölték egymást a hagyományos módon. A mérkőzéshez az első pillanattól a hangszórókból folyamatosan szóló stadionalaphang biztosított némi atmoszférát.

Az FTC két gólját Sigér Dávid rúgta, Bódi Ádám szépített.

Forrás: http://hvg.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
hvg.hu
banner

Leave a Comment