máj 23, 2020
2 Views
0 0

Három férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség a Deák téri kettős emberölés ügyében

Written by

Az ügyészség közleménye szerint a péntek hajnali V. kerületi Deák Ferenc téren kitört verekedésben egy 18 éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgta, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi “támogatólag volt jelen” – emelték ki.

A Fővárosi Főügyészség a gyanúsítottak jelenlétének, valamint a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, illetve a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében kezdeményezte letartóztatásukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szombaton azt írta: a péntek hajnali verekedés helyszínére percek alatt kiérkező rendőrök két úttesten fekvő embert – egy 16 és egy 21 éves férfit – találtak, akik súlyos, szúrt sérüléseik miatt a helyszínen életüket vesztették.

A gyilkossággal gyanúsított 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt rövid időn belül a Nyugati téren fogták el, ellene több emberen elkövetett emberölés miatt indult eljárás. A rendőrök a bűncselekmény helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták az elkövetéshez használt kést is – közölték.

A tájékoztatás szerint a verekedés ügyében kilenc embert állítottak elő, közülük két 19 éves budapesti férfit – J. Dánielt és J. Marcellt – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök Cs. Krisztiánt, J. Dánielt és J. Marcellt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – írták a közleményben.

Kapcsolódó anyagok:

Egy napja töltötte be 18. életévét a feltételezett Deák téri késelő

Két embert megöltek Budapesten, a Deák téren egy verekedésben

MTI, Hír TV

http://hirtv.hu/ahirtvkekhirei/harom-ferfi-letartoztatasat-inditvanyozta-az-ugyeszseg-a-deak-teri-kettos-emberoles-ugyeben-2502027?utm_source=feed&utm_medium=rss

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Leave a Comment