máj 23, 2020
0 Views
0 0

Koronavírus: a BKK megnyitja ügyfélközpontjait és központi ügyfélszolgálatát

Written by

A közleményben azt írták, a központi ügyfélszolgálat változatlan nyitva tartással, míg az ügyfélközpontok reggel hét és este hét óra közötti üzemelnek, figyelembe véve a közösségi közlekedésben még mindig tapasztalható jelentős forgalomcsökkenést.

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren található két ügyfélszolgálati pont továbbra is zárva tart, újbóli megnyitásuk a reptéri forgalom indulásától függ.

A BKK kiemelte, hogy fokozott figyelmet fordít a járványügyi ajánlások betartására, ennek megfelelően az ügyfélközpontokban kötelező az orr és a száj eltakarása a 6 évnél idősebbek számára, az értékesítőhelyeken csak a nyitott pultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat bent egyszerre, és biztosítják ügyfeleik számára a kézfertőtlenítőszer használatát a bejáratnál.

A tájékoztatás szerint a március 12-e után pótdíjjal sújtott utasoknak az ügyfélközpontok újranyitásától számított 5 munkanapon belül van lehetőségük arra, hogy utólag bemutassák bérletüket, tehát május 29-ig.

A BKK ARRA KÉRI ÜGYFELEIT, HOGY CSAK A SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉST IGÉNYLŐ ÜGYEKBEN KERESSÉK FEL ÜGYFÉLKÖZPONTJAIT ÉS A KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT.

Címlapkép forrása: MTI/Szigetváry Zsolt

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Gazdaság · portfolio.hu
banner

Leave a Comment