máj 23, 2020
17 Views
0 0

Ön tudta, hogy Novák Katalin ilyen jól bokszol? (videó!)

Written by

Ön tudta, hogy Novák Katalin ilyen jól bokszol? (videó!)

Novák Katalin felvette a bokszkesztyűt, no, nem azért, mert ki akar ütni bárkit is, hanem azért, mert imádja ezt a sportot. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár úgy véli, hogy ez elsősorban nem a más ellen való küzdelemről szól, hanem önmagunk legyőzéséről – derül ki az államtitkár Facebook-oldalára feltöltött videóból

A Facebookra feltöltött videóból megtudhatjuk, hogy Novák Katalin tegnap 15 kilométerrel járult hozzá a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági futásához és ezzel teljesítette Ian Lindsay nagykövet úr kihívását. A futás mellett van azonban egy másik sportág, amit nagyon szeret. Novák Katalin 2008 óta bokszol és ez a sport intenzív része az életének.

Hamarosan közeledik a gyermeknap és segíteni szeretnének ott, ahol a családok nehezebben élnek és ahol a koronavírus-járvány különös nehézségeket okozott, ezért is csatlakoztak a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet akciójához – mondja el az államtitkár a videóban, aki mindenkit arra bíztat, hogy ha teheti, akkor mozogjon!

Nem csak Novák Katalin, hanem Varga Judit igazságügyi miniszter is imád sportolni és mindketten nagy családban élnek. A témában bővebben itt olvashat.

Forrás és kiemelt és kép: Novák Katalin Facebook

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
Boksz · pestisracok
banner

Leave a Comment