máj 24, 2020
4 Views
0 0

„Sokszor kapok szexi képeket üzenetben” – Már vágyik a szerelemre Rippel Feri

Written by

– Bevallom, vannak érdeklődők, sőt! Rengetegen legyeskednek körülöttem, sokszor kapok szexi képeket üzenetben, de az ilyen közeledések egyáltalán nem érdekelnek. Vágyom én is egy normális nőre, de az utóbbi időben két komoly csalódás is ért, így most már óvatosabb vagyok, nem keresem, hanem várom az igazit – árulta el Rippel Feri, aki bővebben ki is fejtette, mi volt az, amivel csalódást okoztak neki.

Rippel valóban jobb formában van, mint eddig bármikor /Fotó: Instagram

Rippel valóban jobb formában van, mint eddig bármikor /Fotó: Instagram

– Sokan azt hiszik, hogy nálam az kizáró tényező, ha valaki nem követi ezt az életmódot, amit én. Pedig ez nem igaz. Számomra akkor válik hiteltelenné valaki, amikor miután elhatároz valamit az egészségével kapcsolatban, majd apró kifogásokkal megpróbálja felrúgni azt. „Ez csak egy kis csoki, ez belefér” – nekem azt jelenti, hogy ha ilyen könnyen feladja a céljait, ha ennyire nem tud megfelelni a saját elhatározásainak, akkor az az ember nem szereti magát. Így hogy tudna engem szeretni? – tette fel a kérdést a világrekorder artista, akit egy másik volt barátnője azzal csapott be, hogy csak a módszere miatt akart közel férkőzni hozzá.

Az artista nagyon sok időt tölt fiával, Herkulessel /Fotó: Instagram

Az artista nagyon sok időt tölt fiával, Herkulessel /Fotó: Instagram

– Állandóan kérdezgetett, mindent tudni akart pontról pontra, majd amikor kifürkészte a részleteket, lelépett. Ez nagyon szomorú dolog – sóhajtott Ferenc, aki emiatt nem csak válogatós, de óvatos is lett, így hiába néz ki jobban, mint valaha, hiába jó parti, egyre nehezebb számára ez a kérdés.

Mai napig elképesztő mutatványokra képes /Fotó: Instagram

Mai napig elképesztő mutatványokra képes /Fotó: Instagram

– Itt vagyok, egy a szakmájában sikeres, jelenleg szingli és jó pasi. Úgy döntöttem, most a munkámra koncertrálok. Abból pedig van bőven! Előadásokat tartok, podcastokat készítek, csontkovácsként is dolgozom, hogy a rendszert, amelyet kitaláltam, mindenhogy át tudjam adni azoknak, akik nyitottak rá – vallotta be a férfi, aki persze nem mondott le arról, hogy boldog legyen, egyszerűen csak nem hajtja a szerelmet, hiszi, hogy az majd rátalál.

Időkapszulát csinál

Rippel Ferenc alig pár hét múlva lép be az ötvenedik évébe, amelyre sok izgalmas dologgal készül. Az egyik legszemélyesebb, hogy kisfiával, Herkulessel egy időkapszulát szeretne elrejteni, amelyet majd együtt ásnak ki fél évszázad múlva, a századik születésnapján.

EXTRA AJÁNLÓ
Mindjárt itt a gyereknap, lepjük meg a kicsiket játékkal és a nyár ízeivel! (x)
Így készítsük el az édenkertünket az erkélyünkön (x)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sokszor-kapok-szexi-kepeket-uzenetben-mar-vagyik-a-szerelemre-rippel-feri/31j7dbr

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment