máj 23, 2020
5 Views
0 0

Újabb részletek derültek ki a Deák téri kettős gyilkosságról, most megszólaltak az áldozatok barátai

Written by

Ahogy a Blikk megírta, kettős gyilkosság volt Budapesten a Deák téren május 22-én hajnalban. A rendőrök gyors kiérkezése után két férfit találtak az úttesten feküdni, a 16 éves M. Lászlót és a 21 éves K. Gergelyt. Sérüléseik annyira súlyosak voltak, hogy már nem tudták megmenteni életüket.

A támadó és a barátai a helyszínről elmenekültek, a rendőrök végül elfogták őket a Nyugati téren. Az üggyel kapcsolatban 18 embert állítottak elő, végül a 18 esztendős Cs. Krisztiánt gyanúsították meg a kettős gyilkosság elkövetésével.

A Bors információi szerint azonban nem csak az egyik, hanem mindkét társaság születésnapot ünnepelt, majd összefutottak az utcán és egy kialakult vita végül késelésbe torkollott.

“Nem tudom elképzelni, ho­gyan történhetett. Ha kellett, Gergő ököllel megvédte magát és a barátait, nem volt gyáva fiú, de fegyvert sosem használt volna, nem hordott kést, ahogyan Laci sem. Nem tartjuk kizártnak, hogy Laci és Gergő azért kapták a halálos sebet, mert az a gyilkos gazember egyikükre rátámadt, a másik pedig a barátja védelmére sietett. Ilyenek voltak: mindig kitartottak egymás mellett” – nyilatkozták a barátok a Borsnak.

Az áldozat, Gergő egyik rokona nyilatkozata szerint a fiú testvérével érkezett a születésnapra, így végig kellett néznie bátyja haláltusáját. Ráadásul nem ez az első haláleset a családban, nemrég a két fiú az édesanyját vesztette el. Barátai szerint Gergő igencsak jó ember volt, szerette a testvéreit és rajongott a fociért is.

A gyilkos, Cs. Krisztián és barátai elszámoltatása még folyamatban van, még azt is vizsgálják, hogy a társaság drogbefolyásoltság alatt állt-e.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/ujabb-reszletek-derultek-ki-a-deak-teri-kettos-gyilkossagrol-most-megszolaltak-az/e2wds8z

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment