máj 23, 2020
2 Views
0 0

Tévés vezérigazgató lett Hajdú Péter! Most mindent elárult új munkájáról, vajon lesz újra Frizbi?

Written by

A frissen a Life és az Ozone kábelcsatorna élére kinevezett tévés szakember a Vasárnapi Blikknek elmondta, nem politikus kérte fel a feladatra, és pezsgőt bontott a hívás után. Ugyanis korábban vezető arca volt a TV2-nek és az ATV-nek is, de pályája kedvezőtlen alakulása miatt már két éve nem volt képernyőn.

– Ez a munka most sok mindenért kárpótol, a legjobb tudásomat adom hozzá, és bízom benne, hogy az általam kitűzött célt sikerül elérni a csapatommal – mondta lapunknak Hajdú, s azt is megtudtuk tőle, hogy egy kétfordulós meghallgatáson vett részt, ahol prezentációt is kellett tartani. Azt nem tudja, hogy mással versenyeztették-e, de két hét után megkapta az állást. Pályafutása alatt nevével összeforrt a Frizbi, felvetődik a kérdés, hogy lesz-e folytatás, illetve vezérigazgatóként vállalna-e műsorvezetői állást.

– Nem hiszem, hogy lesz újra Frizbi, de ki tudja, a felmérések alapján, a nézői igényeknek megfelelően igazítunk mindent. Nem akarok mindenáron szerepelni, de ha a kutatások azt mutatnák, hogy a csatornának szüksége van az arcomra, akkor bevinném az ötletet az igazgatóságra, de fizetést nem vennék fel műsorvezetésért – mondta el. Mint fogalmazott, lesznek áldozatai az átalakításnak, mert ebben a csapatban most túl sokan játszanak, elárulta, hogy több régi kollégája is megkereste kinevezése óta, s ígér is képernyős nagyágyúkat, hiszen célja, hogy 3 éven belül az 5 legnézettebb kábelcsatorna egyike legyen a Life.

EXTRA AJÁNLÓ
Mindjárt itt a gyereknap, lepjük meg a kicsiket játékkal és a nyár ízeivel! (x)
Így készítsük el az édenkertünket az erkélyünkön (x)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/teves-vezerigazgato-lett-hajdu-peter-most-mindent-elarult-uj-munkajarol/8cclxx6

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment