máj 23, 2020
4 Views
0 0

„Nehéz szavakat találni” – Így emlékezett meg egy szurkolói csoport a Deák téri gyilkosság áldozatairól – Imádták a focit

Written by

A Blikk is írt korábban arról a Deák téri tragédiáról, amiben két fiatal életét vesztette. A szörnyű eset május 22-én hajnalban történt, amikor a Deák téren több ember összeverekedett. A vita elfajult és késelésbe torkollott, az elkövető alig volt nagykorú.

A ViolaFidelity Újpest szurkolói csoport most egy Facebook-oldalukon megosztott bejegyzésben emlékezett meg az áldozatokról. Mint írták, a brutális gyilkosság áldozatai mind focidrukkerek voltak. Egyikük, a 21 éves Gergely Újpest/Vízművek szurkoló, míg barátja, a 16 éves Laci pedig REAC szurkoló volt.

“Nemrég búcsúztunk Balázstól, most újabb tragédia érte az Újpest családot és a magyar lelátót. Mint a hírekben hallottátok/olvastátok, ma hajnalban a Deák Téren brutális gyilkosság történt. Két fiatal magyar srácot szúrtak le a támadók. Sajnos a két elhunyt egy 21 éves Újpest/Vízművek szurkoló(Gergely) és egy 16 éves REAC szurkoló(Laci)… Nehéz szavakat találni…Nektek legyen könnyű a Föld, az elkövetőknek pedig legyen nehéz a pokol!” – írták a bejegyzésben.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/igy-emlekezett-meg-egy-szurkoloi-csoport-a-deak-teri-gyilkossag-aldozatairol-imadtak/yychk3q

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment