máj 23, 2020
5 Views
0 0

"Nagyon jó érzés tudni, hogy sokan szeretnek" – így fogadta Esztergályos Cecília, hogy halhatatlan lett

Written by

Korábban a Blikk is beszámolt arról, hogy öt év kihagyás után az ATV kezdeményezésére ismét nyolc színésszel, így többek közt Esztergályos Cecíliával is bővült a Halhatatlanok Társulata. A 77 éves színésznő a Borsnak mesélt arról, nagyon jó érzés volt számára értesülni arról, hogy néhány hónappal ezelőtt a közönség őt is felterjesztette a díjra. Elmondása szerint azonban nem izgult amiatt, hogy végül mi lesz a hivatalos döntés.

Óvatos duhaj va­gyok, a szerepekkel is. Ez a díj dicsőség, elismerés. Tekintélyes kuratórium terjeszti a közönség elé a neveket, aztán lehet szavazni ” – mondta Cecília, hozzátéve: habár a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem tartották meg a díjátadó ünnepséget, szeptemberben mindent pótolni fognak.

“Akkor kerül a lábnyomunk is a Pesti Broadwayra, az Operettszínház elé” – magyarázta a művésznő, akinek rengeteg kollégája, így többek közt Heller Tamás is gratulált az elismerés hallatán. Sőt, akadtak olyanok is, akik az éjszaka közepén hívták fel.

“Mindenkinek válaszoltam. Nagyon jó érzés tudni, hogy sokan szeretnek. Olyanokat írtak, hogy te régen halhatatlan vagy” – mesélte.

Esztergályos Cecília mellett olyan művészek csatlakoztak a Társulathoz, mint Medveczky Ilona, Koltai Róbert, Hernádi Judit, Benedek Miklós, Miklósa Erika, Csavlek Etelka és Oláh Zoltán. A színésznő szerint mindenki megérdemelte a díjat, és többüknek ő is személyesen vagy telefonon keresztül gratulált.

“Idén sok jó dolog történik velem. Ajándék ez az év. Az, hogy közbejött ez a vírus, padlóra vágott, de majd fölkelek” – mondta Esztergályos, aki júniusban ismét munkába áll, hiszen idén öt színházban is játszik, azt viszont egyelőre ő sem tudta, hogy mi lesz a Life TV-n futó OLD(S)COOL című műsorának sorsa.

EXTRA AJÁNLÓ
Mindjárt itt a gyereknap, lepjük meg a kicsiket játékkal és a nyár ízeivel! (x)
Így készítsük el az édenkertünket az erkélyünkön (x)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-fogadta-esztergalyos-cecilia-hogy-halhatatlan-lett/cmg0xsq

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment