máj 23, 2020
3 Views
0 0

Most érkezett: beismerte tettét a Deák téri brutális kettős gyilkosság gyanúsítottja

Written by

4 perce

Deák tér gyilkosság kettős gyilkosság

Bilincsben a 18 éves fiatal, ő késelte halálra a fiúkat a Deák téren / Fotó: police.hu

Bilincsben a 18 éves fiatal, ő késelte halálra a fiúkat a Deák téren / Fotó: police.hu

Blikk-információ Blikk-információ

Az emberöléssel gyanúsított 18 éves Cs. Krisztiánt őrizetbe vették a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói. A két fiatal halálával végződő eset előzménye egy verekedés volt, mellyel összefüggésben két 19 éves férfi is őrizetbe került. A feltételezett gyilkos beismerte tettét.

Ahogy a Blikk megírta, május 22-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, az V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, és késelés történt. A rendőrök három percen belül a helyszínre értek, ahonnan már több verekedő elfutott. A helyszínen két úttesten fekvő embert találtak, egy 16 éves és egy 21 éves fiatal férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették – írja a Police.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 18 éves Cs. Krisztiánt, akit a Nyugati téren fogtak el. A nyomozók a bűncselekmény helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták a bűncselekmény elkövetésének eszközét, egy kést. A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói a 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a verekedéssel összefüggésben összesen 9 embert állítottak elő, közülük két 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 19 éves budapesti J. Dánielt és J. Marcellt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A 24. hu információi szerint beismerő vallomást tett a felételezett gyilkos, a 18 éves Cs. Krisztián, akit egy 16 és egy 21 éves fiú megölésével gyanúsítanak. A portál értesülései szerint a gyanúsított írásban ismerte be bűnösségét, két őrizetben lévő másik társa pedig a kihallgatás során ténybeli beismerő vallomást tett.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)
Deák tér gyilkosság kettős gyilkosság

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/beismerte-tettet-a-deak-teri-brutalis-kettos-gyilkossag-gyanusitottja/yl2ww30

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment