máj 23, 2020
2 Views
0 0

Mi történt? Rendőrök oszlatták szét a szülinapi bulit Wossala Rozina éttermében

Written by

A belvárosi hely az ünnepléssel egybekötött terasznyitót a közösségi oldalon is meghirdette, ahol több mint ezren jeleztek vissza, így már az első pillanattól egyértelmű volt: többen lesznek, mint amennyien elférnek a kirakott asztaloknál. Nem meglepő hát, hogy egy idő után megjelentek a járőrök, akik kedvesen, de határozottan próbálták rávenni az embereket, hogy tartsák be a másfél méteres távolságot.

A járőrök tették a dolgukat, és arrébb küldtékaz embereket, a bejáratnál ott volt Lakatos Márk és Wossala Rozina is

A járőrök tették a dolgukat, és arrébb küldtékaz embereket, a bejáratnál ott volt Lakatos Márk és Wossala Rozina is

– Egy ideig figyeltek az autóból, és amint nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem nagyon fog feloszlani a tömeg, odajöttek, és intézkedni kezdtek. Eléggé nagy társaság verődött össze a teraszon, és a sor is tömött volt az étterem előtt, ezt próbálták lazítani a rendőrök. Kedvesen kértek mindenkit, hogy álljunk lazábban, és próbáljunk meg nem egy kupacban fogyasztani – árulta el olvasó-riporterünk, Richárd, akinek jár a tízezer forint.

A Bestia nevű étteremnél ki is írták az ajtóra, hogy be kell tartani a másfél méteres távolságot

A Bestia nevű étteremnél ki is írták az ajtóra, hogy be kell tartani a másfél méteres távolságot

Az általa beküldött képeken látszik, hogy Wossala Rozina és egyik vendége, Lakatos Márk stylist szinte azonnal a járőrökhöz ment, megpróbálva rendezni a helyzetet.

Az étteremtulajdonos tévés megkeresésünkre elárulta, tartott attól, hogy a sok visszajelzés miatt gond lesz, de örül, hogy nagyobb balhé nem történt.

– Be kell vallanom, amikor meghirdettük az eseményt és elindult a visszaigazolás, megijedtem egy kicsit. Tartottam attól, ha tényleg eljön az a több száz ember, akkor mi lesz, féltem, nehogy oszlatás legyen – kezdett bele Wossala, aki próbált rendet tartani. – Érthető, hogy mindenki örül, hogy két hónap karantén után kiszabadulhat, hihetetlen öröm a csapat számára is, hogy újra láthattuk a vendégeinket és pont az ötödik születésnapunk előtt meg is nyithattunk! Természetesen mindenkit kértünk arra és ki is írtuk, hogy figyeljenek a távolságra, tartsák be a szabályokat. A buli hevében azonban előfordult, hogy egy- egy baráti társaság összeverődött, ekkor jöttek meg a járőrök, akik nagyon jó fejek voltak. Látták, hogy a kérésüknek megfelelően mindenki betartja a szabályokat, így már további intézkedésre nem is volt szükség, nagyon jó hangulatúra sikerült az étterem születésnapi bulija – árulta el Wossala Rozina.
Megkerestük kérdéseinkkel a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, hogy milyen intézkedés történt, de lapzártánkig nem kaptunk választ.

Csak a teraszon szabad!

Hétfő óta Budapesten is újra kinyithatnak az éttermek, a kávézók és a cukrászdák, de fogyasztani csak a teraszon vagy a kerthelyiségben szabad, a belső tereket még hetekig nem használhatják a vendégek. A szabályok szerint mindenkinek törekednie kell arra, hogy tartsa a másfél méteres távolságot, az éttermeknek pedig ennek megfelelően kell elhelyezni az asztalaikat.

EXTRA AJÁNLÓ
Mindjárt itt a gyereknap, lepjük meg a kicsiket játékkal és a nyár ízeivel! (x)
Így készítsük el az édenkertünket az erkélyünkön (x)

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/wossala-rozina-szulinapi-buli-etterem-rendorok/cbe34jy

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment