máj 23, 2020
1 Views
0 0

Megszólalt a pakisztáni repülőgép-szerencsétlenség egyik túlélője: ez történt a zuhanás előtti pillanatokban

Written by

15 perce

tragédia repülő Pakisztán lezuhant

Karachi repülőgép szerencsétlenség / Fotó: MTI/EPA

Karachi repülőgép szerencsétlenség / Fotó: MTI/EPA

Blikk-információ Blikk-információ

Megszólalt a pakisztáni repülőszerencsétlenség egyik túlélője, aki elmondta, az emberek hangosan imádkoztak a zuhanás előtti percekben – írja az Index az MTI alapján.

Ahogy arról korábban a Blikk is beszámolt, pénteken több mint száz emberrel a fedélzetén zuhant le a Pakistan International Airlines egyik utasszállítója Pakisztán egyik sűrűn lakott városában, Karacsiban. Habár az első információk még arról szóltak, hogy a repülőn utazó 99 ember életét veszítette a szerencsétlenségben, később kiderült, ketten a csodával határos módon megmenekültek.

Egyikük, Mohammad Zubajr a hatóságoknak korábban arról beszélt, a repülőt irányító pilóta egy ideig körözött a házak felett, majd üresebb terület felé vette az irányt, a becsapódást azonban nem kerülhette el. Zubajr most az egyik helyi televíziónak elmondta, a pilóta már a zuhanás előtt figyelmeztette őket, hogy gondok lesznek a leszállással.

Az emberek pánikba estek, és hangosan imádkozni kezdtek. A pilóta a következő 10-15 percben a levegőben tartotta a gépet, majd másodszor is bejelentette, hogy megpróbál leszállni, de a repülő lezuhant” – mesélte a tragikus részleteket a túlélő, aki égési sérüléseket szenvedett a katasztrófában. Hozzátette: a becsapódást követően minden lángokban állt körülötte, és emberek sikolyait hallotta.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)
tragédia repülő Pakisztán lezuhant repülő-szerencsétlenség

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/megszolalt-a-pakisztani-repulogep-szerencsetlenseg-egyik-tuleloje/rwmyf6v

(Visited 3 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment