máj 23, 2020
1 Views
0 0

Meghalt, eltemették, majd pár hét múlva egyszerűen hazagyalogolt egy Srí Lanka-i férfi

Written by

egy perce

Srí Lanka döbbenetes temetés baleset

Nem mindennapi élményben lehetett részük a falu lakosainak. /Illusztráció: Northfoto

Nem mindennapi élményben lehetett részük a falu lakosainak. /Illusztráció: Northfoto

Blikk-információ Blikk-információ

Alig egy hónapja, egy Srí Lanka-i kisvárosban, Athurugiriyában történt baleset áldozataként azonosítottak egy férfit, Dandiris Pererát, azután, hogy családtagjai felismerték rokonukat az áldozatban.

A családtagok mindezek után elvégezték a férfin a végső szertartásokat, majd nagy szívfájdalommal és gyásszal el is temették Pererát, csakhogy pár napja, csütörtökön a férfi hazaállított meegodai otthonába.

(Minden a koronavírusról itt!)

Perera az eltűnését azzal indokolta, hogy miután február 4-én dolgozni indult egyszerűen nem tudott hazautazni a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések miatt. A faluban szinte rettegtek a férfitől, többen is úgy gondolták, visszajött a halálból, azonban hamar kiderült, hogy a férfi tényleg életben van.

“Mikor hazajöttem, mindenki elfutott a sokktól. Rendőrökkel kellett jönnöm, hogy elmesélhessem, mi történt.” – nyilatkozta a férfi.

Az eset után azonban felvetődik a kérdés: ha nem Pererát, akkor kit temetett el a család? Ez sajnos egyelőre még nem derült ki, ugyanis még mindig folyik a nyomozás az apró Srí Lanka-i faluban.

(24.hu)

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)
Srí Lanka döbbenetes temetés baleset

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/meghalt-eltemettek-majd-par-het-mulva-egyszeruen-hazagyalogolt-egy-sri-lanka-i-ferfi/4d113lz

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment