máj 23, 2020
4 Views
0 0

Lazítottak a korlátozásokon Portugáliában: a lakosok egyből megrohamozták a tengerpartokat

Written by

15 napos fázisokban kezdték meg a lazításokat Portugáliában, korábban volt némi félreértés a miniszterelnök António Costa május 15-i bejelentése után, amit sokan úgy értelmeztek, hogy a tengerpartokat csak június 6-án nyitják meg. Pár nappal később tisztázták a félreértést, ugyanis a strandok már most hétvégétől látogathatóvá váltak – írja az index.hu.

(Minden a koronavírusról itt)

A tengerpartok látogatása több országban is problémát okoz, Franciaországban például előre elkerített méretű napozóhelyekkel készültek, de van olyan ország is, ahol interneten foglalható helyekkel készülnek a nyári időszakra.

Portugáliában azonban a turizmusért felelős minisztérium elindított egy kezdeményezést, miszerint a március 13. és szeptember 30. közé tervezett nyaralásokat át lehet ütemezni 2021-re, ezzel segítve a turizmust.

Az országban eddig 30 471 koronavírus megbetegedést és 1302 halálesetet regisztráltak, a szakaszos enyhítések feltétele pedig az, hogy folyamatosan csökkenjen az új koronavírussal fertőzöttek száma.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/lazitottak-a-korlatozasokon-portugaliaban-a-lakosok-egybol-megrohamoztak-a/vt2pbdg

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment