máj 23, 2020
3 Views
0 0

Intézetben élt a Deák téri késelő: felkavaró részletek derültek ki a budapesti kettős gyilkosságról

Written by

Borzalmas tette után a támadó elszaladt, társai pedig követték. A földön vérben fekvő fiút előbb a barátai, majd a rendőrök próbálták újraéleszteni. Sajnos, senki nem járt sikerrel, Gergely (†21) és László (†16) életét vesztette.

Gergőt sikeres érettsé-gije után késelték halálra /Fotó: Facebook

Gergőt sikeres érettsé-gije után késelték halálra /Fotó: Facebook

A gyilkossá vált fiatal fiút, aki egy autó alá dobta a kést, tíz perccel szörnyű tette után elkapták a rendőrök: a késelést és a menekülést is végig vették a kamerák.

Gergely egyik ismerőse képtelen elhinni, hogy barátja nincs többé.

Ezzel a késsel végzett két emberrel a gyilkos /Fotó: Police.hu

Ezzel a késsel végzett két emberrel a gyilkos /Fotó: Police.hu

– Gergő most érettségizett, nagyon készült az önálló életre. Imádta a focit, az Újpest volt a mindene. Nem volt mintagyerek, garázdaság miatt többször felelősségre vonták már. De a késtől irtózott, soha nem hordott magánál. A tragédia előtt legjobb barátja, Laci születésnapját ünnepelték. Vele volt a testvére is, ő szerencsére megúszta. Nem tudom, a család hogyan heveri ki ezt a tragédiát – sírta el magát az ismerős.

A meggyilkolt Lacit húga és nagymamája siratja /Fotó: Facebook

A meggyilkolt Lacit húga és nagymamája siratja /Fotó: Facebook

Kutyanyüszítés hallatszik a terézvárosi bérház ajtaja mögül. László azon a végzetes éjszakán még nem sejtette, hogy utoljára viszi sétálni imádott kutyáját. Most ő is tragikus sorsú gazdáját siratja. A fiú édesapja már régebben meghalt, súlyos betegségben elhunyt édesanyjától két hete vettek végső búcsút. Laci azóta a húgával együtt a nagymamánál lakott – most azonban már ő sem él.

Az intézetben élő gyilkost pár perc alatt elkapták /Fotó: policehu

Az intézetben élő gyilkost pár perc alatt elkapták /Fotó: policehu

– Amikor a nyomozók közölték Babi nénivel a tragikus hírt, rosszul lett, az unokája pedig elájult – mondta a Blikknek László nagymamájának szomszédja. – A kislány imádta a bátyját, két napja még együtt pingpongoztak. Amíg az egyik rendőr elszaladt nyugtatóért, társa vigasztalni próbálta a nagymamát. Babi néni azóta is minden percben sír…

Felvette a kamera a tragédiát

A tömegverekedés összes résztvevőjének volt már dolga a hatósággal. Kilenc embert előállítottak, a nyomozók kockáról kockára elemzik a kamerafelvételeket, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe a tragédiában.

EXTRA AJÁNLÓ
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)
Így újulhatunk meg kívül-belül idén tavasszal (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/deak-ter-keseles-gyilkossag-budapest-szuletesnap-nyomozas-emberoles/76gzqcv

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment