máj 23, 2020
5 Views
0 0

Forrnak az indulatok: Szibériába küldené a Deák téri késes gyilkost egy országgyűlési képviselő

Written by

Újabbnál újabb információk derülnek ki a péntek hajnali késelésről, amely során két fiatal vesztette életét a Deák téren. Most Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője is megszólalt a történtekkel kapcsolatban és Facebook-oldalán osztotta meg véleményét.

“Szerencsétlenségükre pont akkor és pont ott ünnepelték egyikük sikeres érettségi vizsgáit, amikor egy többszörösen büntetett, drogos horda egyik intézetis tagja 18 éves lett. Az „eredmény” pedig: Gergő és Laci kivégzésszerű lemészárlása, Budapest belvárosában, egy átlagos hétköznap este… Az ilyen őrjöngő gyilkosoknak Szibériában a helye!” – írta a bejegyzésében, amit ide kattintva megnézhet.

Nemrég a ViolaFidelity Újpest szurkolói csoportja Facebookon emlékezett meg az áldozatokról. Mint írtákm mind a két fiú focidrukker volt. A 21 éves Gergely Újpest/Vízművek szurkoló, míg barátja, a 16 éves Laci pedig REAC szurkolója volt.

Bilincsben a 18 éves fiatal, ő késelte halálra a fiúkat a Deák téren / Fotó: police.hu

Bilincsben a 18 éves fiatal, ő késelte halálra a fiúkat a Deák téren / Fotó: police.hu

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/forrnak-az-indulatok-sziberiaba-kuldene-a-deak-teri-keses-gyilkost-egy-orszaggyulesi/2f0qf0j

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment