máj 23, 2020
3 Views
0 0

Döbbenet: ellepték az üzenetek a vajdasági mészáros közösség oldalát, rajongói kiszabadítanák a hidegvérű gyilkost

Written by

Luxushajós utazás, elegáns éttermek és bulik a barátokkal – leginkább erről szól a szerb-magyar férfi profilja. Néhol rendőrökkel készít szelfit, vagy egy rendőrsorfal előtt pózol. Valószínűleg ekkor még nem tudták a zsaruk, hogy kivel is állnak össze egy kép erejéig.

„Szabadságot D. Csabának!” – skandálják követői a képei alatt. A rajongói táborában volt olyan is, aki egyenesen úgy írta: „Bárcsak nekem is ilyen munkám lenne, mint neki!”, függetlenül attól, hogy azt minden országban büntetik.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus véleménye szerint egy rózsaszín köd miatt hunynak szemet a történtek felett ezek az emberek. Létezik az egészséges rajongás és egy úgynevezett patológiai rajongás, utóbbi történik most ebben a helyzetben. – Ezek az emberek nem fogadják el a valóságot, egy alternatív közeget teremtenek, ahol teljesen más színben tud feltűnni, még egy gyilkos is – vélekedett a szakember.

Magyarországon, mint megírtuk, 2018 szeptemberében ölt, egy vállalkozó életét oltotta ki, egy XV. kerületi bevásárlóközpont mögötti kiserdőben. A gyanú szerint D. több mint tíz kiló kokaint kínált eladásra egy magyar vállalkozónak, akit fejbe lőtt, amikor a férfi ellenőrizte az egykilós csomagokat. A bérgyilkos ugyanis kokain helyett édesítőszert tett az átadott pakkokba.

D. Csaba internetes oldalán látható ez a fotó is, amint egy luxus-jachtot vezet

D. Csaba internetes oldalán látható ez a fotó is, amint egy luxus-jachtot vezet

D. nem sokkal a budapesti kivégzés után Belgrádba utazott, ahol a nyílt utcán lőtt le egy éppen babakocsit szerelő férfit. A bűncselekményt a térfigyelő kamera is rögzítette, a bérgyilkos könnyedén eresztett golyót az áldozatába. Nem sokkal később kiderült, Amszterdamban is gyilkolt. Madridban pedig csak a gondviselésen múlt, hogy áldozata túlélte a támadást. D. Csabát végül Prágában fogták el 2019 márciusában.

D. Csaba ellen előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

A Prágában elfogott bérgyilkos kiadatását Szerbia és Hollandia is kérte, a cseh igazságügyi miniszter a három országban elkövetett bűncselekmények súlyára és az ezekért járó büntetések mértékére tekintettel Magyarország mellett döntött.

Politikusra is vadászott

A vajdasági férfi az Alo szerb lap információi szerint nem véletlenül volt elfogásakor Prágában, hanem ismét gyilkosságra készült. Nem is akárkivel akart végezni, célpontja egy szerb politikus volt. A portál szerint a célszemély likvidálásával egy másik politikus bízta meg a férfit, a sikeres akcióért pedig 50 ezer eurót, azaz közel 17 millió forintot ajánlott.

EXTRA AJÁNLÓ
Vásároljunk be a nyárra! Eljött a kényelmes, vidám és pénztárcabarát ruhafrissítés ideje (x)
Édenkert a lakásban? Ezzel a módszerrel behozhatjuk a természetet az otthonunkba (x)

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/elleptek-az-uzenetek-a-vajdasagi-meszaros-kozosseg-oldalat-rajongoi-kiszabaditanak-ot/tmrzl3l

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Leave a Comment