máj 23, 2020
2 Views
0 0

Ledőlt a gát, özönlenének a gyerekek a nyári táborokba

Written by

Jelentkezési dömping alakult ki a táboroztatásban, miután Novák Katalin államtitkár szerdán bejelentette, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat is tartani – mondta a taborfigyelo.hu ügyvezetője szombaton az M1 aktuális csatornán.

Tóth Béla hozzátette: hihetetlen roham indult és azóta is megállás nélkül érkeznek a jelentkezések. Mivel a táborhelyek nagyon gyorsan telítődnek, így a szülőknek ajánlott minél hamarabb a táborválasztás témájával foglalkozni – tette hozzá.

Közölte, a taborfigyelo.hu oldalon nyolcszáz turnus közül lehet választani, de a legjobb ár-érték arányú táborok helyei nagyon gyorsan betelnek.

A táborszervezők pontosan tudják és betartják a koronavírus-helyzet okozta egészségügyi előírásokat – mondta az ügyvezető, megjegyezve, hogy ehhez szülőként olyan tábort kell választani, ahol a szervező jogi személynek minősül, hiszen az előírások miatt csak a jogi személyek vonhatók felelősségre.

Kiemelt kép: Gyerekek fonnak a zalaszabari Gyógyító Szent Erzsébet-táborban 2018. szeptember 11-én. MTI Fotó: Varga György 

https://24.hu/belfold/2020/05/23/ledolt-a-gat-ozonlenenek-a-gyerekek-a-nyari-taborokba/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Leave a Comment