máj 23, 2020
2 Views
0 0

Egy robogós futár állította meg a rendőrök elől menekülő autóst a Bajcsy-Zsilinszky úton

Written by

Összetűzésbe került a rendőrökkel egy férfi szombat este fél nyolc előtt nem sokkal a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Bazilika mellett.

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, de egy arra járó robogós ételfutár kétszer is megállította. 

Erről egy olvasónk számolt be, aki videót is küldött az esetről.

Azt írja, annyit látott, hogy áll egy kék Suzuki a külső sávban, mögötte pedig egy rendőrautó. Kiszállt két rendőr az autóból, és elindultak a Suzuki felé, a férfi azonban hirtelen úgy döntött, hogy elmenekül, és nagy gázzal megindult. Erre a rendőrök visszapattantak az autóba, de nem kellett hosszan üldözni az autóst, mert az szinte azonnal lefékezett. Amikor ismét kiszálltak a rendőrök, a Suzuki hirtelen tolatni kezdett, és olvasónk beszámolója szerint kis híján elütötte az egyik rendőrt, és nekitolatott a rendőrautónak.

Itt kezdte el olvasónk felvenni az eseményeket telefonjával. A videón az látszik, hogy megfordul a kék Suzuki, és a Deák Ferenc tér felé indulna.

Csakhogy szembetalálja magát a Netpincér arra járó robogós futárjával, aki befékez előtte, és nem engedi tovább. 

Egy gyors rükverccel ismét megfordul a Suzukis, hogy a másik irányba meneküljön, de a kissé tétova rendőrautóval ellentétben a robogós elékerül, és ismét megállásra készteti. 

Ekkor kiszáll a sofőr, és odasétál a rendőrökhöz, akik megpróbálják megbilincselni. Kisebb lökdösődés kezdődik, ugyanis ketten se tudják a rendőrautóhoz állítani a feldühödött férfit. 

A férfi megpróbál kiszabadulni a rendőrök kezei közül, mire az egyik rendőr a nyakánál fojtogatja, közben társa a karját rángatja, és kirúgja a lábát.

Miután sikerül így levinni a földre a sofőrt, egy ideig még tekergetik a végtagjait, mire meg tudják bilincselni.

Olvasónk azt írja, szinte azonnal érkezett a helyszínre egy rendőrkisbusz, amiből jó pár rendőr szállt ki. Alig pár perc múlva pedig még négy másik szirénázó rendőrautó száguldott a Bazilikához. 

Keressük az ügyben a rendőrséget. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Leave a Comment