máj 23, 2020
2 Views
0 0

Nézze meg, mi csinált ma Orbán Viktor – képek

Written by

Nézze meg, mi csinált ma Orbán Viktor – képek

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására a Karmelita kolostorban megtartotta soron következő ülését a Nemzeti Kulturális Tanács (NKT), ahol áttekintették a koronavírus-járványnak a magyar kulturális intézményekre gyakorolt hatását – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

Nézze meg, mi csinált ma Orbán Viktor - képek

Fotó: MTI

A testület, melynek elnöke Vashegyi György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, és a tizenhét kultúrstratégiai intézmény vezetőjéből áll, megállapította: Magyarországon elkezdődött a visszatérés a normális élethez, ugyanakkor a szakemberek felhívását komolyan kell venni, akik figyelmeztetnek, hogy a veszély nem szűnt meg. Orbán Viktor bevezetőjében elmondta: a vírus elleni első csatát megnyertük, a védekezés első szakasza sikerrel zárult, mert meg tudtuk akadályozni a járvány tömegessé válását. Ugyanakkor felhívta a vezetők figyelmét arra, hogy továbbra is követni kell a szabályokat: tartani kell a távolságot, és fokozottan kell ügyelni minden intézményben a higiéniára.

fotó: mtiFotó: MTI

A Nemzeti Kulturális Tanács szombati ülésének témája volt a jövő évi költségvetés és az NKT munkarendje is – mondta a sajtófőnök.

atv.hu/MTI

Ajánlom

http://www.atv.hu/belfold/20200523-nezze-meg-mi-csinalt-ma-orban-viktor-kepek

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Leave a Comment