máj 23, 2020
1 Views
0 0

Beismerő vallomást tett a Deák téri késelő, társaival gyorsan rács mögé kerülhet

Written by

Beismerte tettét a Deák téri késelő. A kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián azután tett írásban beismerő vallomást, hogy bűntársai, a 19 éves ikerpár J. Dániel és J. Marcell mindent kipakolt a kihallgatása során – tudta meg az Indirekt.

A portál azt írja, a gyilkos azzal a bicskával ölte meg két áldozatát, amit az egyik ikertestvér nem sokkal a verekedés kirobbanása előtt adott kölcsön neki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés, míg két társát csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatta ki gyanúsítottként, majd kezdeményezte a letartóztatásukat.

Korábban írtuk:

Három férfi letartóztatását indítványozta a Fővárosi Főügyészség szombaton a Deák téri kettős emberölés ügyében, melyben a gyanú szerint egyikük két embert halálra késelt.

Az ügyészség közleménye szerint a péntek hajnali V. kerületi Deák Ferenc téren kitört verekedésben egy 18 éves férfi a nála lévő késsel két sértettet megszúrt, akik a földre estek. Az egyik földön fekvő sértettet egy tizenkilenc éves férfi még többször megrúgta, miközben egy másik tizenkilenc éves férfi „támogatólag volt jelen” – emelték ki.

A Fővárosi Főügyészség a gyanúsítottak jelenlétének, valamint a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, illetve a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében kezdeményezte letartóztatásukat.

A gyilkosság áldozata két magyar fiú volt. A 21 éves Gergelyről barátja azt mondta, készült az önálló életre. Imádta a focit, az Újpest volt a mindene. Nem volt mintagyerek, garázdaság miatt többször felelősségre vonták már. De a késtől irtózott, soha nem hordott magánál. A másik áldozat az ő legjobb barátja, a 16 éves László volt, akinek a születésnapját ünnepelték.

Az előzményekről itt olvashat:

https://alfahir.hu/2020/05/23/keseles_buntett_letartoztatas_ugyeszseg

(Visited 1 times, 1 visits today)
Article Categories:
alfahír
banner

Leave a Comment