ápr 17, 2021
8 Views
0 0

Hihetetlen titokról rántotta le a leplet Stohl András – Nem hiszi el, kinek a karrierjét indította be a színész

Written by

Mindez persze már történelem, s mint tudjuk, Stohl András végül a TV2 ajánlatára minden bizonnyal nemet mondott, hiszen a Való Világ debütálásakor ő tűnt fel a képernyőn az RTL Klubon. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban azonban mindezek kapcsán egy hihetetlen történetet mesélt el a színész.

(A legfrissebb hírek itt)

Stohl Hajdúnak elmondta, hogy nagyon szerette a műsor vezetni, ám a színész kollágáitól azért kapott hideget-meleget azért, mert elvállalta. Mint mondja ez a döntése – és a Reggeli műsorvezetése – is közrejátszott abban, hogy a Katonából el kellett jönnie.

“Nem volt összegyeztethető, azzal a művészi házzal, hogy valaki ilyen típusú bulvár műsort vezetett.”

Kapcsolódó: “Na akkor kezdődött az igazi dzsungel” – Stohl András Hajdú Péternek vallott az első börtönéjszakáról

Stohl a műsorban elmondta, hogy a valóságshow indulása előtt a TV2-től felhívta Sváby András, – akivel a mai napig jó viszonyt ápol – hogy üljenek le beszélgetni és felvázolta neki a Big Brother koncepcióját, s ami kapcsán azt mondta, nagyon meg fogja változtatni a magyar televíziózás történetét.

Stohl ekkor egy kis gondolkodási időt kért, majd nem sokkal később Kolosi Péter hívta az RTL Klubtól. András fejében először az fordult meg: nem hiszem el, már tudja, hogy leültem a Svábyval beszélni? Majd kiderült, hogy Kolosi a Való Világ első szériájának vezetésére akarja felkérni a színészt.

Ez is érdekelheti: Súlyos autóbalesete máig kísérti a színészt: Stohl Andrást kétszer hozták vissza a halál torkából

Stohl végül akkor lojális maradt a csatornához és a Való Világ vezetését vállalta el, ám a történetben itt jön a csavar: ugyanis ekkor jött a képbe Tilla, aki Stohl nemleges válaszának köszönhetően került a Big Brother műsorvezetői székébe, és aki máig a TV2 egyik legstabilabb arca.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/stohl-andras-hajdu-peter-tilla-vallomas-tv2-rtl-klub/vtblq14

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?