máj 26, 2021
10 Views
0 0

"Hidd el csávókám, nem jó kedvünkből foglalkozunk veled" – Hollik István durván visszaszólt Gyurcsány Ferencnek

Written by

A beszédben egyebek között beismerte, hogy kormányzásuk alatt hazudtak az embereknek, illetve eltitkolták milyen megszorításokra készülnek. A beszéd egyes részletei ezt követően, 2006 őszén szivárogtak ki. Mindez akkor utcai zavargásokat eredményezett, amelyek a miniszterelnök bukásához vezettek.

(A legfrissebb hírek itt)

Most, a magyar közéletet azóta is újra és újra felkavaró történetből fikciós nagyjátékfilm is készül, amelynek előzetesét itt tekintheti meg. Az évfordulóra tekintettel a beszéd egy részét Orbán Viktor kormányfő is kiposztolta a Facebook-oldalán, majd erre reagált videóüzenetben Gyurcsány Ferenc.

Hú, csávókám! Hát, azért ez nagyon lent van. Hogy te 2021 májusában azzal foglalkozol, hogy hol voltak az emberek 15 évvel ezelőtt, 2006. május 26-án, hát, ez nagyon lent van. Ventillálsz, nyilvánvalóan problémád van. Beakadt ez nálad.”- írta a posztban az egykori miniszterelnök, akinek a szavait nem hagyta válasz nélkül Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki közösségi oldalán posztolt bejegyzésében azt írja:

“Gyurcsány Ferenc, csávókám, tudod mi van nagyon lent? Az, hogy egy ország tönkretétele után te még mindig a közélet része vagy. Az, hogy egy országot vertél át, csaptál be csak azért, hogy hatalomba maradhass. Az, hogy az Apró-villából, elprivatizált milliárdokkal a zsebedben még mindig egy cél lebeg a szemed előtt: visszajutni a hatalomba. Hidd el csávókám, nem jó kedvünkből foglalkozunk veled. Mi örülnénk a legjobban, ha soha többet nem kellene kiejtene a neved”

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/politika/hollik-istvan-gyurcsany-ferenc-oszodi-beszed-evfordulo/ktt846e

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?