nov 21, 2020
7 Views
0 0

Herczeg Zoltán kiakadt a Momentumra

Written by

Herczeg Zoltán kiakadt a Momentumra

Herczeg Zoltán divattervező, közszereplő meglehetősen keresetlen szavakkal illette az újpesti Momentumot. Úgy tűnik, az összefogás asztalánál nem fér el mindenki.

Az ismert közszereplő keresetlen stílusban emelt szót egy jogász ismerőse mellett, akit a IV. kerület jobbikos alpolgármestere hívott az önkormányzatához közbiztonsági referensi munkakörbe. A városrészt koalícióban vezető momentumos polgármester és partnerei közötti feszültségre és kommunikációs zavarra utal a divattervező által jelzett városházi eset. Csőnadrág Vasalthaj Momentúrnak nevezte Herczeg Zoltán Déri Tibor újpesti polgármestert abban a nyilvános bejegyzésben, amelyet közösségi oldalán ismerősének védelmében írt. A divattervező szerint a városvezető úgy rúgta ki az újpesti közbiztonsági referensi pozíciójából a háromdiplomás, gyermekét egyedül nevelő dr. Pusztai-Csató Adrienn jogászt, Szentistván korábbi polgármesterét, hogy oda még – az előzetes megállapodás ellenére – fel sem vették – írja az Újpesti Hírek.

Herczeg a legmagasabb politikai kapcsolatait is latba vetve igyekezett a helyzetet tisztázni, és Pusztai-Csató Adrienn is kedvező megerősítést kapott. Felhívta őt Fekete-Győr András, Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Márki-Zay Péter – tehát a teljes ellenzéki vonal –, és biztosították támogatásukról. Látszólag meg is oldódott a probléma, megkapta az invitáló sms-t, hogy szeretettel várják a munkába szerdán. Aztán kiderült, hogy mégsem. Két maszkos közhivatalnok ment be Adrienn szobájába, és közölték vele, hogy ha nem hagyja el a hivatalt azonnal, biztonsági őrök fogják kivezetni, mert nincs aláírt munkaszerződése, és nem is lesz. Indulatait nem palástolva végül Herczeg Zoltán dühösen felteszi a kérdést:

Szóval, mit is várhatunk kedves, hülye szavazó polgártársaim ettől a Nagy Ellenzéki Összefosástól ’22-ben tulajdonképpen, ha véletlenül hatalomra kerülnének, ha még a sajátjukat is képesek így kicsinálni, így megalázni, így az utcára dobni?

Forrás: Újpesti Hírek; Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} pestisracok.hu/herczeg-zoltan-kiakadt-a-momentumra/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?