márc 4, 2021
16 Views
0 0

Háttérkép: Brutális kegyetlenséggel zajlik a valóság felszámolása

Written by

Folyamatosan oltanak a kínai vakcinával. Orbán Viktor, Áder János és Bayer Zsolt is megkapta már az első oltását, méghozzá a kínai vakcinából. Ezt azonban a baloldal nem hiszi el, ugyanis azzal vádolják, rágalmazzák nem csak őket, de orvosaikat is, hogy nem a kínai vakcinából kaptak.

Mindezt annak ellenére, hogy aki megkapja első oltását, arról papírt kap, melyen szerepel, hogy milyen oltást kapott, annak érdekében, hogy a második oltása is biztosan az elsővel megegyező típusú legyen.

„Tudhatja a holoda, hogy amikor beoltják az embert, egy kis papiruszt kiállítanak az első oltásról és minden oda van írva. Már csak azért is, hogy nehogy a másodikra meg valami mással oltsák be véletlenül, tévedésből, mert az álmoskönyv szerint az sem egészen oké. Tehát ennek tudatában mond ilyen bődületes baromságot.”

– jegyezte meg Boros Imre közgazdász.

„Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy szeptemberben 10 éves lesz a műsorunk és ez az évtized a valóság felszámolásának évtizede. Tehát brutális kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett valóságfelszámolás zajlik. Kizárólag a narratíva számít.”

– tette hozzá Bogár László közgazdász.

Ezt követően arról esett szó a műsorban, hogy a Coca-Cola a fehér bőrűekhez tartozó munkatársainak tartana olyan érzékenyítő tréningeket, ahol megtanulhatnák, hogyan legyenek kevésbé fehérek.

„Ebben az évtizedben a valóság felszámolása alapvetően úgy zajlik, hogy a valóságos valóság legveszedelmesebb elemét, a keresztény, európai, fehér ember maradékát kell felszámolni. Az elmúlt évtizedben folyamatosan figyelemmel kísérjük ezt a fehér, keresztény, európai ember felszámolását és azért kell felszámolni a keresztény fehér európai embert, mert ez az egyetlen olyan elem még az emberiségnek, amelynek van reflexív viszonya önmagához.”

– fogalmazott Bogár László közgazdász.

A műsorban a koronavírus okozta világjárvány mellett többek között a Fidesz Európai Néppártból való kilépése, Joe Biden eddigi szövetségeseit támadó politizálása és a baloldal pánikkeltése is szóba került.

HírTV

hirtv.hu/hatterkep/hatterkep-brutalis-kegyetlenseggel-zajlik-a-valosag-felszamolasa-2517960?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?