ápr 17, 2021
10 Views
0 0

Hatalmas bejelentést tett Orbán Viktor – videó

Written by

10 perce

Jó hírt közölt Orbán Viktor /Fotó: Facebook

Jó hírt közölt Orbán Viktor /Fotó: Facebook

Orbán Viktor miniszterelnök nemrégiben egy a közösségi oldalára feltöltött videóban tudatta, hogy elértük a 3250000 beoltottat. Ez a szám már csak azért is nagyszerű, mert a miniszterelnök a múlt héten azt mondta, 3,5 millió oltottnál nyitnak a teraszok, vagyis ez azt jelenti, hogy a hét közepére előreláthatólag elérjük ezt is.

Koronavírus – Legfrissebb

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta Orbán pár nappal ezelőtt szintén a közösségi oldalán tudatta, hogy elértük 3 millió beoltottat, videójában pedig akkor arról beszélt, hogy a kormány az újraindítás következő lépcsőfokát 3,5 millió beoltott emberben határozta meg. Ha ezt elérjük – reményei szerint jövő hét szerda-csütörtök táján – akkor kinyithatnak a teraszok, ezzel visszakaphatjuk a régi életünk egy darabját. A vendéglátósokat azzal segítik, hogy az őket terhelő teraszdíjat eltörlik – mondta.

(A legfrissebb hírek itt)

Betöltés…

Az iskolák nyitása kapcsán azonban változást közölt, mint kiderült nem minden intézmény nyitja meg a kapuit hétfőn. “Csak fokozatosan és óvatosan haladhatunk”, ezért úgy döntöttek, hogy április 19-én, hétfőn csak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai nyitnak ki, a felső tagozatos osztályokban marad továbbra is a digitális oktatás. A felső tagozatosok számára az iskola a középiskolásokkal egy időben, május 10-én nyílik majd meg – részletezte korábbi videójában a miniszterelnök.

A miniszerelnök a pénteki Kossuth rádiónak adott interjújában egyébként úgy fogalmazott: Május végére, június elejére szerintem kint vagyunk a vízből”

Ha pedig a vakcinázás száma ebben az ütemben halad a héten valóban elérhetjük a 3,5 millió beoltottat, ami újabb mérföldkőnek számít, már ami a régi életünk visszanyerését illeti.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Így öltözzünk kiránduláshoz, hogy kényelmes legyen (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
Orbán Viktor koronavírus koronavírus-járvány vakcina beoltottak száma koronavírus Magyarországon koronavírus Magyarország

www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-viktor-jo-hir-beoltottak-bejelentes/gft64en

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?