ápr 17, 2021
6 Views
0 0

Harry és Vilmos herceg egymásra sem néztek Fülöp temetésén – fotó

Written by

A Blikk élő közvetítését itt követheti nyomon!

A temetésen természetesen jelen vannak Fülöp herceg unokái, a trón későbbi várományosa Vilmos és öccse, Harry herceg is. Mint arról korábban a Blikk is beszámolt Harry herceg felesége, Meghan Markle nélkül érkezett az Egyesült Királyságba, ugyanis neje úgy vélte túlságosan a figyelem középpontjába került volna, ezt pedig szerette volna elkerülni.

(A legfrissebb hírek itt)

A testvérek azonban hiába találkoztak újra nagyapjuk temetésén, ugyanis az már korábban kiderült, a járvány miatt távolságot kell tartaniuk, így a menetben unokatestvérük Peter Phillips sétál közöttük. Ez az alábbi fotón jól látszik is:

Vilmos és Harry herceg a temetési menetben /Fotó: Getty Images

Vilmos és Harry herceg a temetési menetben /Fotó: Getty Images

Phillips egyébként egész életében afféle villámhíróként létezett a két testvér között, valószínűleg most is éppen ezért rá esett a választás, hogy köztük vonuljon a menetben.

A napokban Sir John Major volt brit miniszterelnök azt mondta, hogy itt volna az ideje annak, hogy a két testvér végre kibéküljön. “Közösek az érzelmeik, közös a nagypapájuk halála feletti gyászuk. Úgy gondolom, itt a megfelelő pillanat a kettejük közötti bármiféle nézeteltérés rendezésének, ha ilyenek léteznek” – mondta a veterán brit politikus a napokban. Arról, hogy ez mennyire sikerült, s hogy a testvérek kibékültek-e nem tudni, annyi biztos, hogy a temetési menetben egymásra sem néztek.

Mint ismert Harry és bátyja, Vilmos – az Egyesült Királyság majdani uralkodója – az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól, és viszonyuk korántsem felhőtlen.

Kapcsolódó: Békülést hoz a gyász és a fájdalom? Így térhet vissza Harry herceg a nagyapja, Fülöp herceg halála után a királynőhöz

Nem cáfolt értesülések szerint Vilmos különösen rossznéven vette, hogy öccse tavaly visszalépett a brit királyi család magas rangú tagjaként addig ellátott hivatalos feladataitól és amerikai feleségével, Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költözött.

A kettejük közötti feszültségre Harry is egyértelmű utalást tett abban a világszerte komoly feltűnést keltő televíziós interjúban, amelyet néhány hete Oprah Winfrey-nek adott. Harry úgy fogalmazott, hogy Vilmossal fennálló viszonyára “jelenleg a távolságtartás” a jellemző, “de az idő remélhetőleg majd mindent orvosol”.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/harry-herceg-vilmos-herceg-fulop-herceg-temetes/eghc4s3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?