jún 11, 2021
3 Views
0 0

„Háromszor hoztak vissza a halálból” – Rékasi Károly csodaként éli meg az életét

Written by

Most, hogy a Barátok Közt forgatásai befejeződtek, a színész egy hatalmas korszakot zárt le az életében, és bár még mindig a színpadon dolgozik, tisztában van vele, hogy szenvedélyét és hivatását már nem fogja tudni sokáig űzni.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint arról a Blikk korábban is beszámolt, Rékasi Károly a motorbalesete után keletkezett kálvária miatt egyszer már megjárta a poklok poklát: akkoriban erősen foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, ám egyedül édesanyja miatt nem dobta el magától az életét.

Volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű „játékból”. Pontosan elterveztem, hogyan tegyem meg. Egyetlen ok tartott vissza, hogy drága édesanyám ezt már nem tudta volna feldolgozni vallotta be Rékasi lapunknak, miért nem vetett véget életének.

– El is terveztem és pontosan tudtam, mi és hogyan történik majd, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szánt szándékkal megváljak az életemtől, de végül leálltam (…) Háromszor hoztak vissza a halálból, csoda, hogy ma itt lehetek – mondta a Bestnek Rékasi, aki mostanra igyekszik úgy élni és létezni, hogy a következő napja mindig jobb legyen, mint a mai.

– Sok minden van mögöttem, és azt hittem, Rékasi mindent kibír, de azért az elmúlt egy év nem volt könnyű. Amikor pár napja Kőrösön a Wass Albert-estemmel először a színpadra álltam, alig vártam, hogy az öltözőmbe mehessek. Úgy zokogtam mint egy taknyos kölyök, hogy megérhettem, hogy újra közönség elé állhattam – mesélte a színész.

A Barátok közt Zsoltja tisztában van vele, hogy már nem fog tudni sokáig színészkedéssel foglalkozni, sőt, elmondása szerint már most érzi a korlátait. Rékasi azonban nem csügged, már meg is van, mi fog az elkövetkezendő években értelmet adni az életének: mint azt megírtuk, vega-vegán éttermet nyit Budapest belvárosában egyik barátjával és kedvesével, Pikali Gerdával.

– Rengeteget jelent nekem Gerda. Óriási öröm az életemben, hogy találkoztam vele. Nekünk ez az egy év rengeteg mindent adott. Jóval több időt tölthettünk együtt, irgalmatlan sok beszélgetés, boldog együttlét van mögöttünk és még mélyebb még odaadóbb lett a kapcsolatunk. Szorosabban fogjuk egymás kezét, mint valaha – mesélte a lapnak mosolyogva, hozzátéve: nagyon göröngyös volt az út idáig, és nem mindig volt hozzá ilyen kegyes az élet.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/rekasi-karoly-baratok-kozt-ongyilkossag-etterem/0d48ms5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?