márc 30, 2021
3 Views
0 0

Hárommillióval húztak le egy idős asszonyt a dorogi csalók, de az áldozat résen volt

Written by

Csalókat vettek őrizetbe a dorogi nyomozók hétfőn. A gyanú szerint a 28 éves H. Martin február 23-án telefonon felhívott egy idős asszonyt, és azt állította, hogy a fia balesetet okozott, de egy bizonyos összeg fejében elkerülheti a rendőrségi eljárást.

(Ez is érdekelheti: Milliárdos bevételt harácsoltak össze az unokázós csalók – Hallgassa meg a felvételt arról, hogyan verték át a gyanútlan nagymamákat)

Nem sokkal később a sértett házánál megjelent a 39 éves Sz. Gergely, akinek a nő átadott hárommillió forintot. Amikor a nő rájött, hogy csalók áldozata lett, feljelentést tett a rendőrségen.

(A legfrissebb hírek itt)

A dorogi rendőrök a rendelkezésre álló információk alapján adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeképpen azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. Ellenük csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásuk indítványozását – írja a Police.hu.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/csalok-baleset-aldozat-lebukas/2q3qxf3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?