ápr 27, 2021
4 Views
0 0

Három hónap után kiszabadult az orosz férfi, aki csapdába esett egy kínai realityben

Written by

Ha még egy héttel tovább bent marad, a szerződése szerint a társaival együtt fiúbandát kellett volna alapítania.

Végre szabad az az orosz férfi, aki először egy szerencsétlen véletlennek, majd könnyelműségének köszönhetően lényegében csapdába esett egy kínia reality showban, írja a Ladbibel.

A 27 éves vlagyivosztoki Vladislav Ivanov eredetileg tanárnak jelentkezett a showba, ám valamiért mégis a versenyzők közé regisztrálták, amikor pedig a készítők észrevették a hibát, úgy gondolták, Ivanov biztosan képes lesz színt vinni a mŰsorba, így beválogatták, ő pedig rövid gondolkodás után úgy döntött, belevág.

A szóban forgó reality egyébként a Produce Camp 2021, ami egy kicsit olyan, mintha összemixelnénk a Survivort és az X-Faktort. A versenybe a világ legkülönbözőbb tájairól összesen 90 embert válogatnak be, akiknek feltett célja, hogy popsztárok legyenek. Ennek megfelelően az ének- és tánctudásukat teszik próbára leginkább, miközben különböző feladatokat is meg kell oldaniuk. Maga a produkció pedig egy trópusi szigeten zajlik, ahol a versenyzők el vannak zárva a külvilágtól.

További érdekesség, hogy aki fel akarja adni a versenyt, annak egy nagyon komoly lelépési összeget kell fizetnie a produkciónak, de ami még ennél is furcsább lehet,

hogy az első 11 helyen végző versenyző INTO1 néven fiúbandát alapít.

Mindezek természetesen Ivanovra (vagyis a versenyben használt művésznevén, Lelush-ra) is vonatkoztak, hiszen ő is aláírta a szerződést. A feladatokat ő is elvégezte, énekelt és táncolt is, de igyekezett a legminimálisabb erőfeszítéseket tenni, hogy minél hamarabb kiessen. A férfi közel három hónapot töltött a játékban, ami alatt végig arra kérte a nézőket, hogy szavazzák ki, mert nem akar popsztár lenni, és a szigetre sem kívánkozik egyetlen porcikája sem.

Ennek ellenére Lelush-nak komoly rajongótábora alakult időközben, jó eséllyel azért, mert az emberek a sok magabiztos versenyző között önmagukat, a kishitű tehetséget kezdték el látni benne. Így Ivanovnak az utolsó pillanatokig izgulnia kellett, hiszen egészen a legvégéig versenyben volt, csak a döntő előtti adásban esett ki, így éppen csak nem került be a bandát alapító legjobb 11 közé.

Ivanov a kiesése után boldogan nyilatkozott, sokadszorra is elmondta, hogy soha nem vágyott arra, hogy egy fiúcsapatban énekeljen, most pedig nagyon szeretne visszamenni dolgozni.

Közben a műsor hivatalos Instagram-oldalára is kiraktak egy képet a kiesett versenyzőről, ami mellé azt írták,

Lelush végre hazamegy. Tényleg szuper boldognak tűnik

24.hu/elet-stilus/2021/04/27/orosz-ferfi-kinai-reality-csapda-tehetsegkutato/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?