jún 4, 2021
13 Views
0 0

Három hónap után kapott választ Szél Bernadett, nagyon kiakadt: a Fidesz megint mélyre ment!

Written by

Három hónap után kapott választ Szél Bernadett, nagyon kiakadt: a Fidesz megint mélyre ment!

Közel három hónap után kapott választ Szél Bernadett a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivataltól arra, hogy összeférhetetlen-e Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármesteri megbízása és a Neumann János Egyetemért Alapítványnál viselt felügyelőbizottsági tagsága.

A független országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzése szerint a kormányhivatal azt mondta: ennyi időre volt szükségük a kérdés kivizsgálásra, Szél Bernadett szerint azonban nem erre kellett az a három hónap. „Az időhúzásra azért volt szükség, hogy bevárhassák az időközben – többek közt – a kecskeméti polgármester miatt módosított törvényt, és már az új szabályok szerint állapíthassák meg, nincs itt semmi látnivaló, a hatályos törvény szerint nincs itt semmiféle összeférhetetlenség” – vélekedik Szél Bernadett.

„És még a kormánynak áll feljebb, ha számon kérik rajta a jogállamiságot. Már ott tartunk, hogy nemcsak személyre szabott jogalkotás van, de személyre szabott a jogalkalmazás is: a kormány hűséges szolgái, a kormányhivatalok ahelyett, hogy betartatnák a törvényeket, megvárják, míg a kormány törvényesíti a törvénytelenséget” – nehezményezi a képviselő, aki szerint „többek között” ezért kell kormányt váltani. „Tényleg nem tudom hova fokozható még ez a tempó, de semmi jót nem tartogat Magyarországnak — még annak sem, aki most azt hiszi, ezek az üzelmek simán beleférnek. Nem, ez már bőven több, mint sok” – zárja bejegyzését.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210604-harom-honap-utan-kapott-valaszt-szel-bernadett-nagyon-kiakadt-a-fidesz-megint-melyre-ment

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?