máj 7, 2021
13 Views
0 0

Három héten belül megérkezik az ASUS első rögzítődoboza

Written by

Hirdetés

Az ASUS új játékszere leginkább talán streamereket, netán YouTube-ra tartalmakat készítő egyéneket érdekelheti, ha úgy érzik, hogy az Elgato és az AverMedia felségvizein már unják a banánt. Ebből már könnyen kitalálható, hogy HDMI-s ketyerékkel bevethető, mellesleg februárban már meglengetett (külső) rögzítőkártyáról van szó, ami a TUF Gaming Capture Box-CU4K30 nevet kapta, és a tajvani óriás első szárnypróbálgatása egy eddig meg nem hódított piaci szegmensben.


[+]

A 10,5 x 8 x 2,1 cm-es méretekkel megáldott, fémházas apróság 4K-ban 60, 1440p-ben 144, Full HD-ben pedig 240 Hz-es jelet támogat passthrough módban, míg a műsorszórás/felvétel ugyanezeken a felbontásokon 30, 60, illetve 120 fps-sel lehetséges. A tenyerünkben mindenfajta nehézség nélkül elférő eszköz automatikusan integrálódik az OBS Studio munkamenetébe, és PC mellett különféle konzolokkal egyaránt használható.


[+]

Az alkatrészek hűtésébe besegítő alumínium burkolatra két HDMI 2.0 csatlakozó, egy USB 3.2 Gen1 Type-C konnektor és két audio jack került, amelyek segítségével egy kontroller és egy headset egyszerre tud direktben a piciny dobozkához kapcsolódni. Megjegyzendő még, hogy a front alsó peremén végigfutó RGB csík állapotjelzőként funkcionál. A tervek szerint a 173 grammos megoldás május végéhez közeledvén megvásárolható státuszba jut, de a leendő vételárát illetően egyelőre nem áll rendelkezésünkre konkrétum.

prohardver.hu/hir/asus_tuf_gaming_capture_box_cu4k30_rogzitodoboz.html

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Életmód · prohardver
banner

Vélemény, hozzászólás?