ápr 26, 2021
14 Views
0 0

Három és fél évet kapott a férfi, aki életveszélyesen összeverte az ismerősét Olaszliszkán

Written by

Három és fél év börtönre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly februárban életveszélyes sérüléseket okozott alkalmi ismerősének Olaszliszkán. Az elkövető és a másik férfi egy társaságban bulizott és iszogatott. Már itt összevesztek, de akkor még tettlegességre nem került sor közöttük.

A későbbi áldozat este 11 körül haza indult, majd nem sokkal később az elkövető is követte. Útközben ismét vitatkoztak, s kölcsönösen megütötték egymást. A sértett férfi az út melletti árokba esett, ahol a terhelt többször is nagy erővel megrúgta. Tettével csak akkor hagyott fel, amikor ismerőseik a helyszínre érkeztek és lefogták őt, illetve az egyik jelenlévő a másik férfira feküdt, hogy megakadályozza a további bántalmazását.

A megvert férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövető beismerte a bűnösségét a büntetőeljárás során. A bíróság végül 3 és fél év börtönre ítélte az elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés miatt. Az ítéletet az ügyészség, valamint az elkövető és védője is tudomásul vették, így az jogerős.

24.hu/belfold/2021/04/26/harom-es-fel-evet-kapott-a-ferfi-aki-eletveszelyesen-osszeverte-az-ismeroset-olaszliszkan/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?