okt 13, 2020
6 Views
0 0

Harci kutyákat uszított az ételfutárra egy mezőtúri férfi

Written by

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Mezőtúri Járási Ügyészség egy 39 éves mezőtúri férfival szemben.

A férfi február közepén leszakította a helyéről a szeméttárolót az egyik helyi pékség előtt, kiszórta belőle a szemetet, majd azt a pékség ablakának és ledes feliratának dobta. Ezt követően továbbment, és a közeli lakóház bejárati ajtajának az üvegét rúgta szét.

Fotó: Ügyészség

A férfi néhány nappal később több ezer forint értékben ételt rendelt a házához, azonban azt nem állt szándékában kifizetni. Az ételfutárt végül a három harci kutyája segítségével üldözte el. Kis idő elteltével megjelent az étterem tulajdonosa, hogy számon kérje a férfit, miért nem fizetett. Az elkövető egy vascsővel várta a férfit, majd felé ütött, miközben megöléssel fenyegette, illetve közölte, hogy felgyújtja az éttermét. Az ütés a férfi arcától mintegy három centiméterre haladt el.

Az étterem tulajdonosa ezek után értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőr sem tudta lecsillapítani az önmagából kikelt vádlottat. A férfi a járőrt is szidalmazni kezdte, és megdobálta a még ki nem fizetett étellel. Az ügyészség más bűncselekmények elkövetésével is vádolja a letartóztatásban lévő férfit. Több személyt is rendszeresen fenyegetett, szidalmazott SMS-ben, kerékpárt lopott és leverte egy benzinkút biztonsági kameráját is.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a környéken csak mezőtúri rémként elhíresült férfira.

Kiemelt kép: Ügyészség

24.hu/belfold/2020/10/13/harci-kutyakat-uszitott-az-etelfutarra-egy-mezoturi-ferfi/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?