ápr 7, 2021
11 Views
0 0

Hallgassa meg Ákos új dalát – videó

Written by

Ákos stúdiójában tehát nem állt meg a munka, de a dupla platinalemezes IDŐSZIGET-album óta az énekes most először ad ki új szerzeményt: a FEL A SZÍVEKKEL már a szebb jövő reményében született. A zenét Lepés Gábor szerezte, Ákos írta a szöveget, mint mindig, az éneklés és vokálozás mellett basszusgitáron is játszik a felvételen, a jellegzetes gitárszólamok pedig Madarász Gábor munkáját dicsérik. 2021. április 7-én, szerdán lát napvilágot a FEL A SZÍVEKKEL című maxi, a CD-n és letölthető formátumban is megjelenő kiadványon hét felvétel szerepel: a címadó vadonatúj dal két változata, valamint az IDŐSZIGET-album sikerdala, a CSEND LESZEK stúdió- és koncertverziója, ráadásként pedig három ütős remix. Érdekesség, hogy ezek közül kettőt a Bonanza Banzai egykori szintetizátorosa, Menczel Gábor jegyez, aki a zenekar megszűnése óta nemigen hallatott magáról. A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban jelenik meg.

(A legfrissebb hírek itt)

„A legutóbbi stúdiólemez dalai közül a Csend leszek nagy sikert aratott a munkámat régóta figyelemmel kísérő közönség körében. A dal koncertklipje tavaly szeptember óta látható a YouTube-csatornánkon, eredetileg ezzel egy időben akartuk kiadni a szerzemény különböző változatait is. Jó, hogy vártunk ezzel, mert a kiadvány anyaga sok új ötlettel és egy vadonatúj dallal is gazdagodott azóta. A FEL A SZÍVEKKEL igazi tempós, életigenlő dal, jó kis koncertnóta lehet belőle, ha végre újra találkozhatunk a közönséggel – be kell vallanom, ez már nekem is rettenetesen hiányzik. Külön öröm, hogy Lepe vagány átértelmezése mellé régi zenésztársam, Menczel Gábor is két nagyszerű remixet hozott, ezekkel lett teljes a kiadvány” – mondta el az énekes.

Betöltés…

A kényszerű koncertszünet után minden remény megvan arra, hogy Ákos és a banda bepótolhasson jó néhányat a tavaly elmaradt előadásokból.

„Minden a járványhelyzet függvénye, de vélhetően a 2021. december 11-i Aréna-koncerten már találkozhatunk” – reménykedik Ákos, aki azt is elárulta, hogy a karanténidőszakban befejezte régóta készülő novelláskötetét, amely még az idén megjelenhet egy neves kiadónál. Emellett forgatókönyvíró-rendezőként egy kisjátékfilm forgatását kezdi meg hamarosan.

(Ez is érdekelheti: Ákos is elkapta a koronavírust: halálközeli élményekről számolt be az énekes, aki szerint eljött egy orwelli világ)

EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/kovacs-akos-uj-klip-uj-dal-fel-a-szivekkel-youtube/xfn1v85

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?