ápr 26, 2021
3 Views
0 0

Halálra gázolt egy gyalogost az örmény súlyemelő világbajnok

Written by

Halálra gázolt egy gyalogost az örmény súlyemelő világbajnok

Az örmény hatóságok büntetőeljárást indítottak Szimon Martiroszjan olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok súlyemelő ellen, aki Mercedesével halálra gázolt egy gyalogost Jerevánban.

Martiroszjan, aki a nyári tokiói olimpia egyik aranyérem-esélyese, a hétvégén ütötte el a 27 éves férfit, aki – az insidethegames.biz beszámolója szerint – nem kijelölt gyalogátkelőhelyen vágott keresztül az úton, amikor a baleset bekövetkezett. A sportoló mentőt hívott és segített kórházba szállítani az eszméletlen áldozatot, akinek az életét azonban már nem tudták megmenteni. A rendőri jelentést idézve a portál azt írta, hogy nem találtak sem alkoholt, sem drogot Martiroszjan vérében.

A legnépszerűbb örmény élversenyzők közé tartozó 24 esztendős súlyemelő a 2016-os riói olimpián a 105 kilósok kategóriájában szerzett ezüstérmet, emellett kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok, és ő tartja a 109 kilogrammos súlycsoport összetett világcsúcsát.

Forrás: Origo; Fotó: AFP

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/halalra-gazolt-egy-gyalogost-az-ormeny-sulyemelo-vilagbajnok/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?