okt 12, 2020
19 Views
0 0

Hadházy és az egész ellenzék hallgatással asszisztált Bíró szégyenteljes ügyeihez

Written by

Hadházy és az egész ellenzék hallgatással asszisztált Bíró szégyenteljes ügyeihez

Hadházy Ákos is szégyellheti magát, hiszen maga is elhallgatta mindezt a választópolgárok elől, így asszisztálva Bíró szégyenteljes ügyéhez. Mit mondott volna Hadházy Ákos, ha megválasztják Bíró Lászlót? Gratulál neki és hallgat tovább? A DK, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Jobbik és a Párbeszéd vezető politikusai ezek után hogyan tudnak elszámolni a lelkiismeretükkel? – vetette fel a kérdés közösségi oldalán Böröcz László.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azok után osztotta meg gondolatait a nyilvánossággal, miután Hadházy Ákos bejelentette, hogy Bírónak attól is súlyosabb korrupciós ügyei vannak, mint amelyekről a sajtó hírt adott. A folyton reflektorfénybe vágyó Hadházy ráadásul azt állítja, hogy az ellenzéki összefogás összes pártjának jelezte, hogy Bíró vállalhatatlan jelölt, ám Bírót ennek ellenére teljes mellszélességgel támogatták és mindenki hallgatott Bíró piszkos ügyeiről.

Mi volt a hallgatás ára? Hadházy Ákos személyesen tájékozódott Bíró László szégyenteljes ügyeiről, eddig azonban hallgatott róla. Az ellenzéki összefogás borsodi országgyűlési képviselő-jelöltje Hadházy szavai szerint »egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét«. Hadházy a súlyos ügyről saját bevallása szerint tájékoztatta az ellenzéki pártelnököket is

– idézte fel Böröcz László.

Amennyiben Hadházy igazat mondott, akkor Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András, Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea és Keresztes László Lóránd tudták, hogy milyen vállalhatatlan ügyei vannak Bíró Lászlónak, mégis végig támogatták, sőt mentegették és teljes mellszélességgel kiálltak mellette. És akkor még a gyűlölködő, uszító kijelentéseiről nem is beszéltünk!

– tette hozzá a fideszes politikus.

Hadházy Ákos is szégyellheti magát, hiszen maga is elhallgatta mindezt a választópolgárok elől, így asszisztálva Bíró szégyenteljes ügyéhez. Mit mondott volna Hadházy Ákos, ha megválasztják Bíró Lászlót? Gratulál neki és hallgat tovább? A DK, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Jobbik és a Párbeszéd vezető politikusai ezek után hogyan tudnak elszámolni a lelkiismeretükkel?

– vetette fel a kérdést Böröcz László a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook; Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} pestisracok.hu/hadhazy-es-az-egesz-ellenzek-hallgatassal-asszisztalt-biro-szegyenteljes-ugyeihez/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?