okt 13, 2020
8 Views
0 0

Hadházy az összefogásról: hiteles jelöltekre van szükség

Written by

Hadházy az összefogásról: hiteles jelöltekre van szükség

Miután Jakab Péter is értékelte a végredményt, Hadházy Ákos is beszélt Koncz Zsófia győzelméről, és arról, hogy ő tájékoztatta az ellenzéki pártok vezetőit Bíró László ügyeiről. Tudniuk kellett róla.

Hadházy Ákos úgy fogalmazott a szerencsi időközi választás után, hogy “volt egy választás, amit elvesztettünk”. Kevesebb szavazatot kapott az ellenzék, mint 2018-ban, és úgy érzi, a krumpliosztás sem lehet örökké indok arra, miért nyert a Fidesz, hiszen szerinte 2022-ben is lesz hasonlóra bőven. Akkor, a választás másnapján már szeretné, ha nem ezzel kéne érvelni.

A politikus bár teljes mellszélességgel az ellenzéki összefogás mellett áll, ezt önmagában nem tartja elegendőnek, ehhez többek között valódi, tisztességes választásra is szükség lesz, illetve feddhetetlen jelöltek kellenek. 

Hat ellenzéki párt is visszautasítja Hadházy vádait

Bíró Lászlót nem tartotta alkalmas jelöltnek, ugyanakkor kiáll amellett, hogy tájékoztatta az ellenzéki pártokat Bíró uniós támogatásával kapcsolatos ügyéről. Szerinte tudniuk kellett erről. Az LMP egyébként korrábban egy közleményben tudatta, hogy semmilyen korrupciós ügyről nem kaptak tájékoztatást Hadházy Ákostól a borsodi kampány időszakában. 

Az ellenzék közös nyilatkozatában azt írta „a rendelkezésre álló információk alapján nem állják meg a helyüket azok az állítások, amelyeket Hadházy Ákos tett Bíró László szerepvállalása kapcsán” – Hadházy erre úgy reagál, hogy amiatt neheztel a legjobban, hogy a pártok azt mondják, nem történt semmi visszaélés.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201013-hadhazy-az-osszefogasrol-hiteles-jeloltekre-van-szukseg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?