okt 12, 2020
7 Views
0 0

„Hadházy Ákos addig küzdött a hazug közmédia ellen, míg végül olyanná nem vált, mint ők”

Written by

Hadházy Ákos vasárnap este, a szerencsi időközi választást követően a közösségi oldalán gyakorlatilag megvádolta Bíró Lászlót, Borsod 6. ellenzéki képviselőjelöltjét.

Hadházy Ákos a csernelyi varrodával kapcsolatban vizsgálódott. Érdemes megjegyezni ezzel kapcsolatban, hogy a kormánypárti híresztelések miatt Bíró László bírósághoz fordult.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnökei hétfő délután közölték, Hadházy Ákostól semmilyen korrupciós ügyről nem kaptak tájékoztatást a borsodi kampány időszakában, a képviselő nyilatkozatát pedig megdöbbenéssel olvasták, továbbá úgy vélik, ha Hadházy rendelkezett ilyen információkkal, meg kellett volna tennie a szükséges lépéseket.

A bejegyzés, illetve a korrupciós vádak kapcsán a Mandiner megkereste Jakab Pétert, aki azt nyilatkozta:

Hadházy Ákos addig küzdött a hazug közmédia ellen, míg végül olyanná nem vált, mint ők. Hadházy semmilyen információval nem keresett meg Bíró Lászlóval kapcsolatban engem, mint pártelnököt, ennek ellenére Bíró László lehetőséget adott Hadházy Ákosnak, hogy az otthonában betekintsen minden olyan iratba, amibe szeretne, és kérdéseket tegyen fel minden őt érdeklő témában. Képviselő úr a kampányhajrában el is látogatott Bíró Lászlóhoz, majd 20 perc kérdezősködés után megnyugodva távozott, nem véletlenül, hiszen Bíró Lászlónak nincsenek korrupciós ügyei. Az ellenzéki aktivisták ellenben csalódottak voltak, hogy Hadházy úr mindössze ennyi időre látogatott a választókörzetbe, ahol semmilyen módon nem vett részt az ellenzék kampányában. Pedig szükség lett volna rá, hogy – ahogy én – ő is végigjárja a választókörzet összes települését.

alfahir.hu/2020/10/12/hadhazy_akos_biro_laszlo_lmp_jakab_peter_borsod_6_jobbik_korrupcio

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?