nov 20, 2020
10 Views
0 0

"Ha van vér a pucájában akkor maradjon itt velünk pár napot" – Majka a kórházból jelentkezett, meg is hívta magához dr. Gődényt

Written by

A koronavírusos Majka mióta kórházba került, rendszeresen helyzetjelentést ad arról, hogyan hat a szervezetére a vírus, épp milyen vizsgálatra vár, hogy érzi magát.

(A legfrissebb hírek itt)

“Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment és van egy másik, ami feljebb csúszott. Ez van, nem tudok mit csinálni. Mindig az értékeken parázok, de lehet nem kéne” – mondta a TV2 műsorvezetője, aki egyelőre még nem tudja, mikor mehet haza.

Szép lassan aztán rátért bejelentkezésének valódi okára is, dr. Gődény György gyógyszerész, életmód-tanácsadó, egykori testépítőre, aki az elmúlt hónapokban az általa csak “vírusrealistának” nevezett videóival tett szert egyre nagyobb népszerűségre a neten. A vírusszkeptikus Gődény az Indexnek erősítette meg, hogy hamarosan koronavírustesztre megy. Emellett a következőket mondta a lapnak:

“Akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz”.

Majka ezt már nem hagyta szó nélkül.

“A mai videónak az a lényege, hogy én ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze maszk nélkül” – mondta Majka, miközben egy ápolónő épp vért vett tőle.

A rapper szerint Gődény az olyan fajta emberek közé tartozik, akik “nagyon hangosak szoktak lenni”, de amikor cselekedni kellene, csak a kifogásokat keresik.

(Ez is érdekelheti: Nem tévézne, inkább YouTube csatornáját csinálná Majka)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Forralt bor, gyömbér, fahéjas alma: illatokkal is hangolódhatunk az ünnepre (x)
Most kell spájzolni! Így vásárolhatunk olcsóbban a SPAR-ban (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/koronavirusos-majka-dr-godeny-gyorgy-jarvany/r3g2vkw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?