márc 30, 2021
5 Views
0 0

Ha csöpp lelkiismerete lenne Gyurcsánynénak, elbujdosna

Written by

Gyurcsányné és nagy barátja, Homonnay Gergely, aki szándékosan akart megfertőzni fideszeseket a ragállyal (Forrás: Facebook)

Ha csöpp lelkiismerete lenne Gyurcsánynénak, elbujdosna

A szó szoros és átvitt értelmében is terjeszti a ragályt Gyurcsányné. Minden nap. Vírusszektájával együtt. Most éppen van arcbőre azzal vádolni a kormányt, hogy a rossz döntései miatt fertőződnek és halnak meg sokan. Holott éppen ő az, aki már valószínűleg fertőző beteg volt, mikor körbehaknizta az országot, és maszk nélkül tárgyalt balliberális politikusokkal. Eddig két olyan emberről tudunk, akivel Apró-Dobrev Klára találkozhatott e ragályos állapotában, és akik utóbb koronavírus-fertőzésben meghaltak. Akár ő fertőzte meg őket, akár nem: Gyurcsánynénak színt kell vallania!

Gyurcsányné Apró-Dobrev Klára hétfőn drámai, elcsukló hangon jelentette be, hogy átlépte a húszezret a koronavírus halálos áldozatainak száma. Őnagysága szerint a „dilettáns és rossz döntések” sorozatának következménye, hogy „ma Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan koronavírusban”. A hivatásos magyargyűlölő politikus felszólította a kormányt, bízza „független szakértőkből” álló testületre a koronavírus-járvány elleni védekezés irányítását…

Apró-Dobrev nyilván nem figyelt, pedig eddig is független szakértők irányították a védekezést. Éppenséggel azok a virológusok, járványügyi szakemberek, tisztifőorvosok, orvosok irányítják a védekezést, akiket a Gyurcsány-szekta és a többi ellenzéki gyűlöletkommandó nap mint nap támad, gyaláz a lehető legaljasabb hazugságokkal. Mint például a lószerszámfelelős Hadházy legutóbb a mentősöket.

Hogy melyik országban halnak meg legtöbben lakosságarányosan koronavírusban, azt a napi gyorsstatisztikák alapján nem lehet pontosan meghatározni. Egyrészt azért, mert sok ország statisztikái komolyan vehetetlenek, másokéiban pedig csak azt tüntetik föl covidos halottként, akinél egyéb betegségre nem tudják ráfogni a halálozást. Egyszóval trükköznek. A magyar gyorsstatisztika nem trükközik, viszont azért nem mérvadó, mert abból nem derül ki, ki halt meg a Covid MIATT – és ki fertőzöttként, de NEM AMIATT. A magyar napi gyorsstatisztika egyben kezeli a kettőt, ezért tűnik úgy, mintha nálunk az uniós átlagnál többen halnának meg. Pedig szinte bizonyos, hogy nem! Ami számít: az évi teljes halálozási adatok többlete országonként. A Mandiner alábbi grafikonja szerint tavaly Magyarországon az előző évhez képest az uniós átlagnál jóval kevésbé nőtt a halálozások száma.

Az idei évi halálozási többletet pedig majd 2022 elején tudjuk összehasonlítani más országokéval (Forrás: Mandiner)

Haknikörút

A halottakkal való kufárkodás azért is pofátlanság éppen Gyurcsánynétól, hiszen éppen ő és a haverjai lázítanak hónapok óta az orosz és a kínai vakcina ellen. Noha mára már a nyugat-európai balliberálisok egy része is fölfogta, hatalmas szükség van keleti vakcinákra. Ha az Orbán-kormány – bölcsen – nem rendelt volna Keletről is oltóanyagot, mostanra egymillióval kevesebb honfitársunkat tudtuk volna beoltani, és közülük sokan már talán nem is élnének. Ha itt valaki életeket veszélyeztet, az Apró-Dobrev és az oltásellenes ellenzék!

  • Értjük, tudjuk, hogy Gyurcsányné nem tud nem hazudni. Ám a pofátlanság netovábbja, hogy még azok után is van bőr a képén kiállni a nyilvánosság elé, hogy akár a személyes felelőssége is fölvetődhet több ember megfertőződése, elhalálozása kapcsán!

Pár hete megírtuk: Gyurcsányné maszkban és maszk nélkül haknizta végig az országot, minden bizonnyal már koronavírusfertőzötten. Még február végén indult kampánykörútra. Előbb Szegedre ment, onnan március 1-én posztolt egy képet, amin Botka László polgármesterrel látható, tárgyalás közben. Maszkot egyikük sem viselt. Minek?

Március 1-jén találkozott Botkával, ekkor már minden bizonnyal fertőző volt (Forrás: Facebook)

Gyurcsányné március 2-án Tatára ment. Az ott készült fotó tanúsága szerint sem ő, sem az őt meghívó Konczer Erik (DK) nem viselt maszkot. Gyűrüs Károly tatai DK-s önkormányzati képviselő a Facebookon megírta, hogy a tatai Öreg-tónál aznap ő is találkozott Gyurcsánynéval, és beszéltek is egymással.

Dobrev és Konczer találkozója Tatán. A bejegyzést közzétevő Gyűrűs Károly ma már nem él (Forrás: Facebook)

Március 22-én érkezett a hír, hogy Gyűrüs Károly koronavírus-fertőzés következtében meghalt. Azt nem lehet pontosan tudni, hogy Gyűrüs kitől kapta el a vírust, de az biztos, hogy a találkozójuk után három nappal, március 5-én derült ki, hogy Gyurcsányné is koronavírusos. Ki fertőzött meg kit? Talán már sosem derül ki. Ám nem kizárt, hogy a felelőtlen, a maszkviselést szándékosan mellőző Dobrev volt a ludas.

Március közepén, Gyurcsányné látogatása után nem egész két héttel a tatabányai önkormányzat egyik dolgozója koronavírus-fertőzéssel kórházba került. Az 57 éves, nem közszereplő hölgy az Origo információi szerint nem sokkal később meghalt. Ebben az esetben sem egyértelmű, hogy kitől kapta el a fertőzést, de az Origo úgy tudja, az 57 éves önkormányzati dolgozó szoros munkakapcsolatban volt a polgármesterrel, akivel Gyurcsányné maszk nélkül tárgyalt.

Így turnézta végig az országot Gyurcsányné (Forrás: Origo)

  • Szóval Apró-Dobrev Klárának mérföldekkel szűkebbre kéne szabnia az arcberendezését. Sőt, ki kéne állnia a nyilvánosság elé, s elmagyaráznia, miért nem viselt maszkot a haknikörútján. Utána pedig bocsánatot is kérhetne az elhunytak hozzátartozóitól, amiért egyáltalán nem kizárt, hogy az ő felelőtlensége vezetett a tragédiákhoz. Az biztos: egy ép erkölcsi érzékű ember, ha csak a halvány lehetősége fölvetődne annak, hogy miatta haltak meg emberek, lelkileg tönkremenne, elbujdosna.

Gyurcsányné azonban nem ilyen anyagból van gyúrva. Az ő nagy haverja Homonnay Gergely DK-s előember, aki tavaly, a járvány első hullámában azzal fenyegetőzött: ha elkapja a vírust, szándékosan megfertőz fideszeseket. „Esküszöm, ha netán a koronavírus tüneteit fogom produkálni, fideszesek közé fogok menni először, és nem dokihoz” – írta Homonnay. „Madarat tolláról, embert barátjáról” – ahogy mondani szokás. Más kérdés, hogy fideszesek helyett vélhetőleg egymást sikerült össze-visszafertőznie a DK-s élcsapatnak. Döbbenet.

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/ha-csopp-lelkiismerete-lenne-gyurcsanynenak-el-kene-bujdosnia/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?