ápr 27, 2021
3 Views
0 0

Gyurcsány szerint az ő nevében a Fidesz hívogatja telefonon az embereket

Written by

Gyurcsány szerint az ő nevében a Fidesz hívogatja telefonon az embereket

Országszerte megtévesztő hívásokkal, a nevemben keresik az embereket, gyaníthatóan a Fidesz megbízásából. Azt mondják nekik, hogy ne oltassák be magukat – írja legújabb bejegyzésében a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc szerint ha ő telefonálna, megpróbálná meggyőzni az embereket arról, hogy oltassák be magukat.

A bukott ex-miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg a minap egy szívhez szóló posztot az elhunyt édesanyjáról, akiről úgy ír, hogy ha még élne, biztosan rábeszélné az oltásra.

Ha valóban én telefonálnék, akkor inkább megpróbálnám meggyőzni az embereket arról, hogy oltassák be magukat. Szívesen mesélnék nekik arról, milyen sokat gondolok mostanában édesanyámra, aki tavaly hagyott itt bennünket, hogy én mit mondanék ezekben az időkben neki. Ha most élne, dacára annak, hogy 87 éves lenne, könyörögnék, hogy oltassa be magát.

– írja Gyurcsány. Kissé áthallásosnak tűnhet a bejegyzés, és még akár az is feltételezhető, hogy politikai haszonszerzésre használja fel elhunyt édesanyja emlékét a DK politikusa. 

Forrás: Facebook, kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

pestisracok.hu/gyurcsany-szerint-a-fidesz-hivogatja-telefonon-az-embereket-az-o-neveben/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?