jún 3, 2021
21 Views
0 0

Gyurcsány elárulta: ezért kell előválasztás

Written by

Gyurcsány elárulta: ezért kell előválasztás

A politikus szerint az előválasztással megoldódik az, hogy „hat párt soha nem tudna sérülésmentesen megállapodni egy tárgyalóasztal körül. Mindig lenne valaki, akinek más a véleménye, érdeke.”

A DK politikusa Facebook-oldalán azt írja, ők az „egyszemélyi hatalom” helyett „a sokféleség kompromisszumára épülő kormányzást” kínálják.

„Itt is létrejönnek pártközi megállapodások egy, kettő vagy több párt között, de semmi baj, ha nincs teljes egyetértés. Akkor majd eldöntik a választók. Aztán senki sem sértődhet meg” – áll Gyurcsány posztjában.

Ám szerinte „van itt más is” az előválasztással kapcsolatban: szerinte a parlamenti választás előtt tíz hónappal  már arról beszélnek az ellenzék pártjai és jelöltjei, hogy milyen Magyarországot akarnak.

„Szóval a hazánkról beszélünk, miközben a kormánypárt még csak gügyörészik Őszödöt szótagolva. Erről beszél az ország, nem arról, amiről Orbán szeretne” – írja.

Gyurcsány úgy látja, hogy bármennyi megjegyzés érheti az előválasztást, de egy biztos: „az a végső győzelmet szolgáló egyik leghatékonyabb eszköz.”

Kommentháború Orbán és Gyurcsány között

 atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210603-gyurcsany-elarulta-ezert-kell-elovalasztas

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?