ápr 28, 2021
6 Views
0 0

Gyorsan meg is szűnt az online AstraZeneca-foglalási lehetőség

Written by

A SinoPharm-vakcina mellett már az AstraZenecára is lehet időpontot foglalni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér portálon – szúrta ki a 444.hu, miután egy olvasójuk értesítette őket arról, hogy az online felületen bővült a lehetőség a vakcinák választását illetően.

Astra.png

Azt írják, hogy a felület kedd este nyílhatott meg. Szerda reggel viszont már nem lehetett bejelentkezni, nemhogy az AstraZenecára, de még a kínai vakcinára sem.

Egy másik olvasójuk mindeközben azt jelezte, hogy számítógépén ugyan nem sikerült májusi időpontot kiválasztania a keresőfelületen, a telefonján viszont igen, és ott még az AstraZeneca-vakcinára is voltak időpontok. 

Figyelemre méltó, hogy ezt a változást a kormány és az egészségügyi hatóságok nem verték nagydobra, miközben az oltásokról szóló táblázatot, valamint a Sinopharm-vakcina foglalásának lehetőségét e-mailben is kiküldte a regisztráltaknak a Kormányzati Tájékoztatási Központ. 

Foglaláskor érdemes figyelembe venni, hogy azt mindenki csak egy alkalommal tudja leadni, és a második oltást is ugyanazon az oltóponton fogja megkapni, mint az elsőt.

index.hu/belfold/2021/04/28/gyorsan-meg-is-szunt-az-online-astrazeneca-foglalasi-lehetoseg/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?