márc 31, 2021
6 Views
0 0

Gyönyörű kismama: bugyiban mutatta meg Mihalik Enikő, milyen szépen gömbölyödik a terhespocakja – fotó

Written by

Csak úgy sugárzik a boldogságtól Mihalik Enikő! A gyönyörű békéscsabai modell nagyjából három héttel ezelőtt jelentette be az örömhírt, miszerint párjával, Korányi Dáviddal – aki Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója – szülői örömök elé néznek, első közös gyermeküket nyárra várják. A fiatal szépség azt is elárulta, egy kislányt hord a szíve alatt. Gömbölyödő terheshasáról korábban is mutatott már fotókat, a legfrissebb fotók pedig, melyeket az Instagram-oldalára posztolt, ugyancsak arról árulkodnak, Enikő valósággal kivirult a boldogságtól, mióta áldott állapotban van.

(A legfrissebb hírek itt)

A gyönyörű kismamafotók alatti kommentek arról tanúskodnak, követői nehezen tudnak betelni a bugyira vetkőző modell szépségével, aki várandóssága harmadik trimeszteréhez érkezett. Káprázatos szépségét nem győzték dicsérni rajongói.

Betöltés…

“Harmadik trimeszter, gyerünk!” – írta a bájos fotósorozathoz Mihalik Enikő, aki nem titkolja, második babáját örökbe fogadná.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/mihalik-eniko-bugyi-terhes-pocak/1zwnpev

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?