ápr 27, 2021
11 Views
0 0

Gyermekkori álma teljesült Gelencsér Timinek- fotó

Written by

Először hercegnő, balerina, virágkötő, majd légiutas kísérő akart lenni Gelencsér Timi. Később ezekről lemondott, de most Dominikán megvalósulhatott az álma, egy magánrepülőgépen volt légiutas kísérő.

(A legfrissebb hírek itt)

Timi gyerekként eltervezte, hogy ő stewardess lesz, mert imád utazni, új kultúrákat megismerni, viszont később belátta, hogy ez a szakma nem csak erről szól.

“A suliban az angol és a földrajz volt a kedvenc tantárgyam, azt gondoltam, hogy az kell a stewardesskedéshez, hogy tudj angolul és földrajzból képben legyél, hogy melyik ország hol van”- mondta a Borsnak Timi.

Nagyon vágyott arra, hogy világot láthasson. 14 évesen ült először repülőn, és akkor látta meg valójában, hogy milyen is a légiutas kísérőknek az élete. Ekkor jött rá, hogy ez nem neki való. “Nagyon szabadlelkű vagyok, nem szeretem ezt a fajta bezártság-érzetet, amit mondjuk egy repülőgép, mint munkahely jelent. Szerencsére az élet megadta nekem, hogy olyan munkám van, ami révén utazhatok”.

Az Exatlon keddi jutalomjátékán a győztes csapat egy dollármilliárdos napjaiba leshetnek bele. Limuzin viszi őket a magánrepülőhöz, amivel egy luxus ebédre érkeznek meg. Az exatlonisták még nem tudják, hogy Timi a stewardess, a sofőr pedig Palik László lesz.

A 2016-os Miss World Hungary győztese rendkívül élvezte ezt a kalandot. “Előtörtek bennem a régi élmények, hogy én ezt gyerekként mennyire szerettem volna, és lám, most kicsit megadatik”- tette hozzá.

(Ez is érdekelheti: Elképesztő helyről jelentkezett be Gelencsér Timi – fotó)

Elmondta, hogy próbálta felidézni, hogy milyen mondataik vannak a stewardesseknek. A repülőgépről is minden információt begyűjtött. “Menő az egész. A két pilóta nagyon aranyos volt, mindent megmutattak és elmeséltek, ami nagyon tetszett, nagyon jót beszélgettünk. Beülhettem a pilótafülkébe, én ott voltam, amíg a versenyzők megérkeztek, meglepetés volt számukra, hogy én is ott vagyok”

A ma esti Exatlon Hungary adásából kiderül, hogy a bajnokok vagy a kihívók vehetnek részt ezen a luxus élményen.

Betöltés…

EXTRA AJÁNLÓ
Szívhez szóló meglepetés: íme egy egyedi ajándék anyák napjára! (x)
Szépség+egészség: Biotin, a hajvitamin, aminek a csontjaink is örülnek (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/exatlon-gyermekkori-alom-gelencser-timi-legiutas-kisero/mw1nl2t

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?